banan20 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Napisano 19 Czerwiec 2006 Chciałbym sie dowiedzieć jakie sprzęty są od 100 do 1000 zł na monety. Po kolei co posiadają(discrim,pinpoiting,zasięgi), no i oczywiscicie jakią mają skuteczność. Czy rzeczywsicie MD-ki są do d**y ??????????
suchy ss Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 moim skromnym zdaniem to ACE 250 jest dobry na monetki:)najlepiej jak poczytasz o nim posty:)pzdr.Dawid
misiaczor Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 ACE 250 faktycznie jest dobry i łatwy w obsłudze, bardzo dobrze działa pin point. a zresztą sprzęt jest w miarę uniwersalny , nie tylko na drobnicę. pozdr
banan20 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Napisano 19 Czerwiec 2006 Dziękuje ale że Ace250 jest w sam raz na monetki to to ja wiem bo sam na nim działam i ciągne coraz to więcej monet, chodzi mi o jakis wykaz wykrywaczy na monety od 100 do 1000 zł, moj kumpel chce kupic w ale narazie nie wiem dokladnie co, a prosiłbym zebyście mu pomogli i jeśli możecie to własnie napiszcie wykaz wykrywek w tych granicach cenowych na monetki. Pozdro
wojtekbb Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Radze Tobie zbieraj kasę i kup sobie Tesoro Cibola idealny na monetki i drobnicę. Ja kupiłem w tamtym tygodniu i byłem już na wykopkach – Rewelacja łapie bardzo małe przedmioty, prosty w obsłudze - jestem bardzo zadowolony. Polecam . Pozdrawiam wojtekbb
dominer Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 ja tylko raz w zyciu bylem na minetkach i musze przyznac ze ace 250 przyniosl mi szczescie..zajebisty sprzecior ;);) tez bym taki chcial...
gibki9 Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 ja tam na minetki bez wykrywki chodze:)),a na monetki uzywam tesoro silvera mikro maxa,a jak kogos tac to niech kupi cibole ma lepsze zasiegi ,a dyskrymiancja super i bardzo lekki.
hangedman Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Ja na mojego ACE 250 wyciągam różne kolorowe przedmioty zaczynając od monet poprzez ozdoby, guziki i kupe innych złotych, srebrnych i brązowych fantów! Nie znam innych wykrywek więc wypowiadam się tylko o swoim sprzecie. Atut to przedewszystkim cena - 860 zeta, waga - jest bardzo lekki i prosty w obsłudze. Moim zdaniem super sprzęt. Pozdrawiam
cecholek Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Ace 150 ma takie same osiagi ,a tańszy (ace 250 posiada kilka tryb. disc. i pinpoint ,150 nie) . najwazniejsze jest jednak,ze monetki wychodza,calkiem przyzwoite (jak za ta kase 599) osiagi , lekki i praktyczny. Mi na monetki i kolorki starcza .
Zwierzu Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 WitamJa bym radził Qicka Draw II.Smigam na nim i na kolorek jest O.K.pozdrawiamZwierz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.