BartekSS Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Witam Wszystkich!! Mam pewien problem", nie mam koncepcji jak wyeksponować swoje bagnety a mam ich kilkanaście sztuk, jak Wy trzymacie swoje bagnety?? Mile widziane fotki : ) Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael31 Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Ja mam na szafce ale najlepiej wyeksponować w gablotce, napewno sie nie zakurzą a wystarczy czasem przetrzeć szybkę szmatką. Pozatym ładnie wglądają ;) POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Jeżeli już o tym mowa to napiszcie czym je zabezpieczacie (konserwujecie) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael31 Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 mozna zaoksydować ale to drogie. taniej jest natrzeć olejem i wytrzeć szmatką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Ja mam stos bagnetów, czekają na jakąś szafkę z szufladami.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.