Akubadzia Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 Witam, czy komuś to się z czymś kojarzy ?Wykopane wśród mieszaniny różnych części broni.Kolorowe plamki zaznaczają sworznie.Proszę o sugestie.Akubadzia
Łazior Napisano 15 Czerwiec 2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 witam jest to tylec od karabinu Chatelleraulta 24/29
Akubadzia Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Napisano 15 Czerwiec 2006 Łazior, jeśli masz na myśli ten model, to mi za bardzo nie pasuje.
Łazior Napisano 15 Czerwiec 2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 tak dokładnie ten model ,tylko ja ten co widziałem to niemiał raczki do przenoszenia rkmu i miał inny tłumik płomieni ,ten to chyba jakis zmodernizowany ale na sto procent ten element pochodzi od Chaterlle
Akubadzia Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Napisano 15 Czerwiec 2006 Jak na 100% to znaczy, że tak jest. Nie znalazłem wiele informacji na temat tej broni a już zupełnie nic o jej losach w Polsce. Jeśli masz jakiegoś zgrabnego linka, będę wdzięczny. Łazior - wielkie dzięki za pomoc - pozdrawiam Akubadzia.
Akubadzia Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 Witam, czy komuś to się z czymś kojarzy ?Wykopane wśród mieszaniny różnych części broni.Kolorowe plamki zaznaczają sworznie.Proszę o sugestie.Akubadzia
Pytanie
Akubadzia
Witam, czy komuś to się z czymś kojarzy ?
Wykopane wśród mieszaniny różnych części broni.
Kolorowe plamki zaznaczają sworznie.
Proszę o sugestie.
Akubadzia
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.