Łukasz Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Napisano 11 Czerwiec 2006 Witam!Wpadł mi w ręce taki kołnierzyk. Kształtem przypomina ten z płaszcza wz.36. Jednak nie jest to sukno, spinacz jest inny. Może ktoś wie z czego pochodzi? Płaszcz wz.19 też miał odmienny spinacz. Proszę o pomoc w identyfikacji!Foto:
Łukasz Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Napisano 11 Czerwiec 2006 Witam!No chyba jedyne realne wyjaśnienie. Nic innego nie pasuje.Dzięki Bolas!Pozdrawiam, Łukasz
Łukasz Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Napisano 11 Czerwiec 2006 Witam!Wpadł mi w ręce taki kołnierzyk. Kształtem przypomina ten z płaszcza wz.36. Jednak nie jest to sukno, spinacz jest inny. Może ktoś wie z czego pochodzi? Płaszcz wz.19 też miał odmienny spinacz. Proszę o pomoc w identyfikacji!Foto:
Pytanie
Łukasz
Witam!
Wpadł mi w ręce taki kołnierzyk. Kształtem przypomina ten z płaszcza wz.36. Jednak nie jest to sukno, spinacz jest inny. Może ktoś wie z czego pochodzi? Płaszcz wz.19 też miał odmienny spinacz. Proszę o pomoc w identyfikacji!
Foto:
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.