Łukasz Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 Witam! Pewnego dnia jadąc rowerem znalazłem dziwną łuskę. Takiej jeszcze nigdy nie widziałem wiec proszę o pomoc! Dodam, że znalazłem ją w miejscu skąd jest ok. 600m do granic nieuzywanego juz poligonu. Z góry dziekuje za pomoc! Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 Witam! Pewnego dnia jadąc rowerem znalazłem dziwną łuskę. Takiej jeszcze nigdy nie widziałem wiec proszę o pomoc! Dodam, że znalazłem ją w miejscu skąd jest ok. 600m do granic nieuzywanego juz poligonu. Z góry dziekuje za pomoc! Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 ... i jeszcze foto denka łuski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 to jest slepak od kałacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Łukasz
Witam! Pewnego dnia jadąc rowerem znalazłem dziwną łuskę. Takiej jeszcze nigdy nie widziałem wiec proszę o pomoc! Dodam, że znalazłem ją w miejscu skąd jest ok. 600m do granic nieuzywanego juz poligonu. Z góry dziekuje za pomoc! Pozdrawiam, Łukasz
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.