dol Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Mam propozycje dla osów z Warszawy i okolic które posiadają wykrywacze Garret ,White's i Fisher chodzi mi o modele te z wyższej pułki. Chciałbtm wymienić się na pare dni za Minelaba Quattro. Jak ktoś się boi i niechce spuszczać sprzętu z oczu to wchodzi w rachube wspulny wyjazd na 2/3 dni między 23-06 a 07-07-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dol Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Nikt chętny to nie wałek możemy spisać umowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Dobra, skoro nalegasz to się zgodzę :) może być bez umowy ;PTylko że ja jestem z Płocka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dol Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Damy rade a co posiadasz? Pisz na e-meila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.