Gość Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Kto podaruje wykrywacz metali biednemu poszukiwaczowiBardzo mi jest potrzebny (kasy brak)zapłace za koszty przysyłki moge dać wzamian maske przesiwgadową niepiecką cywil. Bardzo Prosze Zgóry dzienkuje!!!Mój email to komandos121@op.pl
Gość Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Ja, ja podaruję! Ja pierwszy byłem!Wyślę zaraz na mój koszt i jeszcze dorzucę 100zł na taxówkę.Błagam, nie odrzucaj mojej oferty!
Bocian Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Mimo współczucia co do sytuacji finansowej to nie jest miejsce na tego typu akcje.
Łukasz Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Witam! Powiem Ci coś :) moim zdaniem nawet nie licz, że ktoś Ci odda wykrywkę... jak zapewne wiesz wykrywacz to wydatek, który potrafi oskubać portfel do zera :)))), a nie myslę, że znajdzie się obcy Ci człowiek chętny do sprezentowania nieznajomemu ( w tym przypadku Tobie :))) ) kilkuset złotych w postaci alerzyka na rurce zakończonej skrzyneczką i miejscem na wygodne ułożenie ramienia" :))) Pozdrawiam, Łukasz
Bocian Napisano 18 Sierpień 2003 Napisano 18 Sierpień 2003 Chyba najlepszym sposobem zdobycia wykrywacza za free jest wygranie go w jednym z wielu konkursów ODKRYWCY.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.