pono0 Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 witam mam pytanie co to za model mausera i ile może być przypuszczalnie wart w takim stanie
pono0 Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 witam mam pytanie co to za model mausera i ile może być przypuszczalnie wart w takim stanie
Łukasz Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Witam!98k z końca wojny. Ile wart nie mam pojęcia, nie zbieram. :-)Pozdrawiam, Łukasz
jaca2003 Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Co to jest?To juz napisano.Ile wart?Ano tyle ile ktoś jest w stanie za to dac.Waga złomowa x aktualna stawka = wartośc wyjściowa.pozdrawiam
mauser29 Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 mauser 29. w takim stanie to powinienes znalezc gdzies bicia.na allegro predzej ciebie zdejma niz ktos go wylicytuje. ale pewnie kolo 100zl mozna by za nigo dac
jaca2003 Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Te kolego a jak Ty odkryłeś ze to wz 29????????Kurna inne bączki inna muszka inna szczerbinka inna komora inny bezpiecznik.Daj Ci boże zdrowie ale o identyfikację narazie się nie sil.pozdrawiam
Pytanie
pono0
witam
mam pytanie co to za model mausera i ile może być przypuszczalnie wart w takim stanie
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.