Skocz do zawartości

Stara Miłosna

apempek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kolegów z okolicy.
Teren od Starej Miłosny w stronę W-wy, a szczególnie wzdłuż dawnej Szosy Brzeskiej to teren, który był świadkiem wszelkich działań militarnych od co najmniej Powstania Listopadowego do końca 1944 roku. I przedmioty z tego okresu ciągle tu wychodzą, ale w większości są to wspaniałe drobiazgi jak guziki, monetki, elementy umundurowania, sporo łusek itp. Osobiscie teren znam od ponad 10 lat i zawsze czymś ciekawym potrafi zaskoczyć.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Andy.
  • 2 months later...
Napisano
cześć , mieszkam od niedawna w zielonej i szukam kontaktu z osobami z tej okolicy . mam garretta 250 i nie miałem okazji przetestować go w tej okolicy .
Napisano
kolego Kadet napisz na gg 2124741 czasem kopiemy w tej okolicy.acha uważaj przy trasie ze starej Miłosnej do Warszawy goście rozkopywali śmietniki i zostawiali wielkie doły i teraz jest lipa.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam,
kolego Kam Andy, bardzo proszę o kontakt na priv. Wysłałem e-maila, ale wrócił. Dodatkowo moje gg to 5585913.

Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
kolego matejaszko odezwij się na gg 4983389 . ostatnio zorganizowaliśmy spotkanie ludzi z tej okolicy i było spoko choc nie wszyscy byli .
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie