Adleregg Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2006 WitamPoniewaz jestem tu nowy z gory przepraszam za ew. potkniecia. Wyszukiwalem podobne tematy na tym forum ale jakos nic nie znalazlem. Albo szukalem nieudolnie albo wszyscy wiedza jak zrobic i tylko taki ktos jak ja czyli noob tego nie wie, ale do rzeczy.Kupilem obrecze do fasunku niemieckiego helmu i chociaz wiem jaki ma byc efekt koncowy to jakos nie umiem sobie poradzic z umieszczeniem elastycznych wasow w obreczy zewnetrznej. Nie chce nic robic na sile bo chociaz to sa kopie to wolalbym niczego nie uszkodzic. Moze jest na to jakis patent? Jakies sugestie?Dziekuje za kazda wskazowke i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adleregg Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Dziekuje ... wiedzialem ze nikt nie wie.... ale wiem ze staraliscie sie mi pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Podobno da się to wsunąć, natomiast ja jak robiłem kopię, to przy składaniu na końcu nitowałem. Spróbuj najpierw wsunąć z jednej strony, a potem może da się te drugie końcówki też wepchnąć.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.