Michałek Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Witam,chciał bym się zapytać czy można samemu sobie zrobić wykrywacz metali??\\Prosił bym o odpowiedz.
Maniek7_2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Tak, Jabla kupujesz układ na Allegro i składasz, ale nie polecam, ponieważ można coś zrobić nie tak i będzie d..., polecam natomiast kupić gotowego Jabla za jakieś 200zł, ja kupiłem i nie narzekam. Pozdr.
Cronos Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Apropo. wiem że wątek nie w tym dziale:p Ale mam 300 zł i chce kupić wykrywacz, co? gdzie? jak? za ile? Taki byle jaki do lasu, żeby na okopach wykrył z jakąś łuske czy coś:D
Michałek Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Zobacz na alegro tam jest dosyc dużo wykrywaczy.Bo też chce so[bie kupić.
DjOLO Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Jeśli jestes elektronikiem to możesz spróbować się pobawić.Ale elpiej kupić na allegro,najtańsze Jable chodzą po niecałę 200złA nie są takie złe.
Maniek7_2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Ja kupiłem Jabla i nie narzekam chociaz nie ma dyskryminacji, jak na początek wystarczy( ja zaczynałem od W3P) a później to można na jakiś droższy i lepszy sprzęcik przerzucić, najlepiej jak ma dyskryminację, wyszukuje do 1,5 m jakiś kanister, z wyświetlaczem LCD i malina, więcej nie trzeba bo im droższy to ma więcej bezużytecznych diód i przycisków.Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.