Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 WitamPróbujemy razem z kolegą stworzyc portal internetowy dotyczący II wojny światowej. Chcemy aby portal ten chociaż pod względem uzbrojenia i ekwipunku był nietypowy dlatego poszukujemy chetnych chcących udostępnic fotografie posiadanych i odrestaurowanych przez siebie sprzetów w celu publikacji na stronie.Chciąłbym gorąco podziękować osobom które podjeły to ryzyko. Mam nadzieje że nie zawidziemy ich oczekiwań.Są to osoby związne z ODKRYWCĄ I ALLEGRO ich dane bedą umieszczone na stronie. Z poważaniem Rafał K.
Bocian Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Co prawda stron takich jest już parę, ale jeżeli macie zapał który nie skończy się po 2 tyg. to mogę udostępnić na serwerze ODKRYWCY konto z PHP, MySQL, własną domeną i nielimitowaną ilością miejsca. No może limit jest 60GB :)Oczywiście warunek to nie używanie serwera do filmów, mp3, xxx, itp. i niekomercyjny charakter stronki.Informacja ta jest aktualna dla każdej osoby posiadającej własny serwis jak i chcącej takowy wykonać, lub chętnej poprowadzić dowolny dział w serwisie ODKRYWCY. Już niedługo zamieszcze odpowiedni regulamin darmowego hostingu ODKRYWCY. Nie będzie żadnego limitu miejsca pod warunkiem zachowania zdrowego rozsądku. Acha, oczywiście tylko serwisy powiązane tematycznie z eksploracją, poszukiwaniami, militariami, itp.
Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Tak prawde mówiąc mamy zamiar ruszyć dopiero na przełomie XI/XII 2003 bo wcześniej nie jestesmy w stanie opracować podstawowego zarysu strony. Jest to temat tak rozległy ze opracowanie go zajmie jeszcze troche czasu. Strone mamy zamiar rozwijać z czasem. Bardzo dziękuje za propozycje i mamy nadzieje że po weryfikacji tej strony (kiedy w końcu powstanie) przez uzytkowników forum odkrywcy (które bardzo cenimy i szanujemy) będziemy w stanie sprostac waszym wymogom tyle że niestety mamy zamiar udostępniać krótkie filmiki co jak zauważyłem Mr Bocian zabronił. Mimo wszystko liczymy na pomoc a także krytyke w celu jak najleprzego opracowania strony. Ja jestem 28 latkim interesującym sie w sposób amatorski tym okresem historii a mój kolega " jest 18 latkiem któremu udzielałem korepetycji i zapaliłem do tego okresu" więc każda pomoc będzie bardzo pomocna. Mamy nadzieje że nasza strona będzie ciekawa zarówno dla nowicjuszy jak i dla starych wyjadaczy historii". Ale do osiągnięcia tego sukcesu potrzeba nam WAS ludzi żyjącycych historią odnalezioną a nie tylko wyłącznie archiwaliami. Dla tego każde zdjęcie broni odrestaurowanej jest dla nas więcej warte niż zdjęcie orginalne. Za wszelką pomoc merytoryczną jak i jaką kolwiek inną dziękujemy. Z poważaniem Rafał i Andrzej
Bocian Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Mała korekta. Chodziło o filmy typu Terminator 3 wersja divx itp. Jako że naród pomysłowy mamy to nie chciałbym aby ktoś darmowy hosting wykorzystał do przewalania przez serwer nielegalnego softu jak i filmów. To chyba normalne działanie.
Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 a mi chodzi tylko o wujka Adolfa itp. najwyżej 7 sekundowe wstawki. Tiger, Panther, Panzerfaust itp. Takie tm historyczne pierdyułki:)
Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 JESZE JEDNO TA STRONA MOŻE POWSTAĆ TYLKO DZIĘKI WAM.
kruku Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 WitamChcialbym poinformowac, ze Rafal K. to nie ta sama osoba co Rafal Kruk. Nie mam z nim nic wspolnego i nie wiem kto to jest. Nie szukam niczego w O. ani o nic sie u nich nie staram - co Bocian pewnie poswiadczy.PozdrawiamKruk Rafal - krukuGG566056www.poszukiwania.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.