Skocz do zawartości

stronka

Gość Rafał

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Próbujemy razem z kolegą stworzyc portal internetowy dotyczący II wojny światowej. Chcemy aby portal ten chociaż pod względem uzbrojenia i ekwipunku był nietypowy dlatego poszukujemy chetnych chcących udostępnic fotografie posiadanych i odrestaurowanych przez siebie sprzetów w celu publikacji na stronie.
Chciąłbym gorąco podziękować osobom które podjeły to ryzyko. Mam nadzieje że nie zawidziemy ich oczekiwań.
Są to osoby związne z ODKRYWCĄ I ALLEGRO ich dane bedą umieszczone na stronie.

Z poważaniem
Rafał K.

Napisano
Co prawda stron takich jest już parę, ale jeżeli macie zapał który nie skończy się po 2 tyg. to mogę udostępnić na serwerze ODKRYWCY konto z PHP, MySQL, własną domeną i nielimitowaną ilością miejsca. No może limit jest 60GB :)
Oczywiście warunek to nie używanie serwera do filmów, mp3, xxx, itp. i niekomercyjny charakter stronki.

Informacja ta jest aktualna dla każdej osoby posiadającej własny serwis jak i chcącej takowy wykonać, lub chętnej poprowadzić dowolny dział w serwisie ODKRYWCY.
Już niedługo zamieszcze odpowiedni regulamin darmowego hostingu ODKRYWCY. Nie będzie żadnego limitu miejsca pod warunkiem zachowania zdrowego rozsądku.

Acha, oczywiście tylko serwisy powiązane tematycznie z eksploracją, poszukiwaniami, militariami, itp.
Napisano
Tak prawde mówiąc mamy zamiar ruszyć dopiero na przełomie XI/XII 2003 bo wcześniej nie jestesmy w stanie opracować podstawowego zarysu strony. Jest to temat tak rozległy ze opracowanie go zajmie jeszcze troche czasu. Strone mamy zamiar rozwijać z czasem. Bardzo dziękuje za propozycje i mamy nadzieje że po weryfikacji tej strony (kiedy w końcu powstanie) przez uzytkowników forum odkrywcy (które bardzo cenimy i szanujemy) będziemy w stanie sprostac waszym wymogom tyle że niestety mamy zamiar udostępniać krótkie filmiki co jak zauważyłem Mr Bocian zabronił. Mimo wszystko liczymy na pomoc a także krytyke w celu jak najleprzego opracowania strony. Ja jestem 28 latkim interesującym sie w sposób amatorski tym okresem historii a mój kolega " jest 18 latkiem któremu udzielałem korepetycji i zapaliłem do tego okresu" więc każda pomoc będzie bardzo pomocna. Mamy nadzieje że nasza strona będzie ciekawa zarówno dla nowicjuszy jak i dla starych
wyjadaczy historii". Ale do osiągnięcia tego sukcesu potrzeba nam WAS ludzi żyjącycych historią odnalezioną a nie tylko wyłącznie archiwaliami. Dla tego każde zdjęcie broni odrestaurowanej jest dla nas więcej warte niż zdjęcie orginalne. Za wszelką pomoc merytoryczną jak i jaką kolwiek inną dziękujemy.

Z poważaniem
Rafał i Andrzej
Napisano
Mała korekta. Chodziło o filmy typu Terminator 3 wersja divx itp. Jako że naród pomysłowy mamy to nie chciałbym aby ktoś darmowy hosting wykorzystał do przewalania przez serwer nielegalnego softu jak i filmów. To chyba normalne działanie.
Napisano
a mi chodzi tylko o wujka Adolfa itp. najwyżej 7 sekundowe wstawki. Tiger, Panther, Panzerfaust itp. Takie tm historyczne pierdyułki:)
Napisano
JESZE JEDNO TA STRONA MOŻE POWSTAĆ TYLKO DZIĘKI WAM.
Napisano
Witam

Chcialbym poinformowac, ze Rafal K. to nie ta sama osoba co Rafal Kruk. Nie mam z nim nic wspolnego i nie wiem kto to jest. Nie szukam niczego w O. ani o nic sie u nich nie staram - co Bocian pewnie poswiadczy.

Pozdrawiam

Kruk Rafal - kruku
GG566056
www.poszukiwania.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie