Skocz do zawartości

Co to jestMidas" czy warto dać 700zł??

grabekm1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich.Proszę o jakieś opinnie na temat Midasa który jest na Allegro za 700zł czy ten wykrywacz nadaje się na militaria i monety?Jestem początkującym poszukiwaczem i karzda opinnia w tym temacie to dla mnie wielka pomoc.
Napisano
jako,ze mieszkam w czestochowie ,tam gdzie wytworca,to go kupilem,byl to moj pierwszy wykrywacz,ale po pol roku zrozumialm ze starcilem 700zl,nieznaczy to ,ze jest zly,ale poprostu za ta cene mozna kupic cos o wiele lepszego jak sie pozniej przekonalem bo za 500 zl nabylem bounty huntera i przestalem kopac gwozdzie midas nie ma dyskryminacji, na monety sie kompletnie nie nadaje ,jedyne co to militaria ,ale nie odstepuje w zasiegach jablowi,midas wyglada bojowo i na wygladzie sie konczy jest bardzo ciezki cos ponad 2 kilo z akumulatorkiem.
Napisano
Witam!

Poszukaj w starszych postach, już bywały dyskusje na temat tego wykrywacza.

Namawiano mnie na to CUDO. Teraz dziękuję Bogu, że tego nie kupiłem...

Krótko mówiąc: zasięgi fikcyjne, bardzo kiepska konstrukcja, dziwny wygląd... Szkoda kasy na takie coś.

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
midas jest dobrym wykrywaczem przedewszystkim na militaria przeznaczony jest do penetracji głębokich zakopów , okopy ,ziemianki . mnie osobiście zwrócił się conajmniej razy 10 przez 1 rok . trzeba dobrze słuchać sygnału ustawionego tyknięcie 1s . chociaż teraz mam dodatkowo minelab gt to zawsze na militaria zabieram także midas . i przedewszystkim cierpliwość w szukaniu. za te pieniądze jest na 100% godny uwagi . gość kiedyś chciał porównać jego z RUTUSEM dosłownie odpadł rutus choć jest chyba droższy
Napisano
chyba cie stary po...,rownac rutusa z midasem??
febre masz??,zasiegi conajmniej srednie jak na cewke którą mialem chyba 37 cm jak pamietam ,kolega ma jabela i mial okolo 10 cm lepszy zasieg od miadasa z mniejsza cewka ,a cena 700 ,a 150 zl to roznica.master z cewka 23 cm ma lepszy zasieg.kupilem teraz tesoro za 800 zl uzywke i z wypadu przynosze po kilkanascie monetek,i nie sadze ze mi sie zwroci nawet po 2 latach bo wartosc monetki srednio to od 1 do 10 zl,a ty mowisz ze zlomu nakopales za 7 tysiecy:))))
Napisano
nie będę nikogo dołował i wystawiał zdjęć w cyklu nasze odkrycia" ale to co napisałem jest szczerą prawdą . a jeśli chodzi o zasięgi to ja wykopałem dołek ok.50 cm ,przedmiot leżał o wiele głębiej koleś machał rutusem nad dziurą i nic.. dopiero włożył sprzęt do dziury i coś tam zapiszczało . mi wystarczyło trzymać sondę nad dołem . taka jest prawda. a monetki " może i owszem zależy kto co zbiera mnie by krew zalała cały czas przy drobnicy . konkretne rzeczy leżą przeważnie głębiej i midas jest do tego celu niezastąpiony.
Napisano
widze ,ze masz zielone pojęcie o szukaniu i piszesz niezle glupoty,a knot to chyba twoj wujek i masz procent od reklamy, ciekawe czy cie szlag nie trafia jak co troche kopiesz gwozdzie i kawalki drutow bo ten sprzet nie ma dyskryminacji,mialem juz kilka wykrywek i nigdy bym nie kupil midasa taka moja opinia i jej nie zmienie.
Napisano
Słoneczny przykro mi ale nie wystawiam zdjęć na forum . jestem tu sporadycznie kiedy potrzebuję rady,pomocy . nie zależy mi na eklamie" życzę powodzenia w poszukiwaniach i mocnych" sygnałów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie