Skocz do zawartości

Wegierska Gorka

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Stary jasne ze warto :) pożniej bedziesz sobie w brode pluł że nie wziąłeś
http://149.156.142.12/weggor/index.htm
pozdro
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Tak, przeryte i jeszcze jedno ciupagi górali :0) Nie warto zaczynać zaraz idą na sarpanke lub dzwonia pod 997 :0)
I ak to wygląda z tym rejonem.
  • 8 months later...
Napisano
U311 , mam pytanko do Ciebie . Troszke czasu juz minelo ale moze jeszcze bywasz tutaj... Czy te doswiadczenia z goralami i policja ,to wlasne ? Pytam gdyz sie zastanawiam nad tamtymi terenami !

ps.
a moze ktos od tamtej pory ma cos ciekawego do powiedzenia o tamtych terenach,moze jakies ciekawe fanty...
Napisano
a moze ktos z szanownych kolegow z Katowic, Myslowic sie wybiera w tamte okolice?bo z checia bym tam pochodzil a nie mam jak dojechac:/ a 2 saperki to nie 1 na ciupagi gorali:P
Napisano
ja się tam w wakacje wybieram na kilka dni.plan jest taki przyjechać pokopać pochodzic pooglądać.ktoś bywa w tamtych okolicach?czy z tymi góralami i ciupagami to prawda?może by się kilka osób zebrało na kilka dni taki mini zlocik nocleg oczywiście w bunkrze lub pod gołym niebem.
  • 2 weeks later...
Napisano
kolego U311 możesz dokładnie napisać jak to jest z tymi góralami?słyszałeś tylko o tym czy może sam ich spotkałeś?
Napisano

byliśmy wczoraj z dziewczyną na Węgierskiej górce.W bunkrze w środku miejscowości jest wystawa fantów która warto obejrzeć bo naprawdę pokaźne zbiory i dużo ciekawych eksponatów.co do kopania to nie mam pojęcia bo nie kopałem.Byliśmy niestety tylko na chwile bo jechaliśmy z Krakowa stopem i trzeba było wracać.Miejsce naprawdę ładne zwłaszcza dla tych co lubią góry.

Napisano
Ja pochodze z okolic, w tych okolicach sie wychowalem, i mowie wam ostroznie z tymi wykopkami, i bieganiu po obcych miedzach! Juz nie jeden z ciupaga w plecach z tamtad wyjechal!
Napisano
kolego Blezor a kto mówi że ja chce na czyichś terenach szukać?wiadomo że jak się włazi na czyjeś tereny i kopie to może być nie ciekawie.ja się wywiedziałem o miejscówki i nie są na żadnych prywatnych terenach.Suchy w tym problem że pikawe zabrałem ale czasu nie było.
Napisano
TEZ!!!:) ...bo wiesz miejscowi powiedza, pokaza zacheca, ale roznie moze byc jak zle zrozumia to co ty zrozumiesz, wiesz dobry harnas, ale zboj!!! :) zebys ta owieczka nie byl! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie