woytas Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Napisano 1 Czerwiec 2006 czy warto brac tam wykrywacz? Jade na 2 dni- bunkry widzialem wiec podlubalbym w ziemi.
pedro Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Stary jasne ze warto :) pożniej bedziesz sobie w brode pluł że nie wziąłeśhttp://149.156.142.12/weggor/index.htmpozdro
woytas Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 a moge prosic o jakas szybka wskazowke gdzie dlubac?
U311 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Tak, przeryte i jeszcze jedno ciupagi górali :0) Nie warto zaczynać zaraz idą na sarpanke lub dzwonia pod 997 :0)I ak to wygląda z tym rejonem.
PGExplorer Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 U311 , mam pytanko do Ciebie . Troszke czasu juz minelo ale moze jeszcze bywasz tutaj... Czy te doswiadczenia z goralami i policja ,to wlasne ? Pytam gdyz sie zastanawiam nad tamtymi terenami !ps. a moze ktos od tamtej pory ma cos ciekawego do powiedzenia o tamtych terenach,moze jakies ciekawe fanty...
suchy ss Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 a moze ktos z szanownych kolegow z Katowic, Myslowic sie wybiera w tamte okolice?bo z checia bym tam pochodzil a nie mam jak dojechac:/ a 2 saperki to nie 1 na ciupagi gorali:P
ja20 Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 ja się tam w wakacje wybieram na kilka dni.plan jest taki przyjechać pokopać pochodzic pooglądać.ktoś bywa w tamtych okolicach?czy z tymi góralami i ciupagami to prawda?może by się kilka osób zebrało na kilka dni taki mini zlocik nocleg oczywiście w bunkrze lub pod gołym niebem.
ja20 Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 kolego U311 możesz dokładnie napisać jak to jest z tymi góralami?słyszałeś tylko o tym czy może sam ich spotkałeś?
ja20 Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 byliśmy wczoraj z dziewczyną na Węgierskiej górce.W bunkrze w środku miejscowości jest wystawa fantów która warto obejrzeć bo naprawdę pokaźne zbiory i dużo ciekawych eksponatów.co do kopania to nie mam pojęcia bo nie kopałem.Byliśmy niestety tylko na chwile bo jechaliśmy z Krakowa stopem i trzeba było wracać.Miejsce naprawdę ładne zwłaszcza dla tych co lubią góry.
blezor Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Ja pochodze z okolic, w tych okolicach sie wychowalem, i mowie wam ostroznie z tymi wykopkami, i bieganiu po obcych miedzach! Juz nie jeden z ciupaga w plecach z tamtad wyjechal!
suchy ss Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 wyjechal czy go wywiezli?:]ja20 widze ze nie proznujesz:P to dobrze:] ale szkoda ze pikawy nie zabrales:(
ja20 Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 kolego Blezor a kto mówi że ja chce na czyichś terenach szukać?wiadomo że jak się włazi na czyjeś tereny i kopie to może być nie ciekawie.ja się wywiedziałem o miejscówki i nie są na żadnych prywatnych terenach.Suchy w tym problem że pikawe zabrałem ale czasu nie było.
blezor Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 suchy ss - wyjechal, bo jak dostaniesz ciupaga w plecy, to uciekasz jeszcze szybciej coby druga nie dostac! :)
ja20 Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 kolego Blezor a czy szukając w lasach nie na czyichś polach też się trzeba ciupagi obawiać?
blezor Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 TEZ!!!:) ...bo wiesz miejscowi powiedza, pokaza zacheca, ale roznie moze byc jak zle zrozumia to co ty zrozumiesz, wiesz dobry harnas, ale zboj!!! :) zebys ta owieczka nie byl! :)
suchy ss Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 a jak bedziesz mial harnasia w plecaku to sie nie obawiaj:) chlop zobaczy i pomysli ze swoj:P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.