okejos Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 poniewaz znany jestem tez jako strychołaz.... znalazłem dzisiaj ładny płaszcz wojskowy a wew. kieszeni oprócz guzików zapasowych była taka fioleczka czy ktos to przetłumaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 i druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 nr.1 Brech(Lamana,moze tez chodzic o wymioty) i rurka wechowa. ? - Rurke przelamac w polowie,zwisajaca nitka w poblizu ust wysmarowac,usta ? nie.nr.2 ?=Amoniak=rurke przelamac w polowie i przelamana nieprzytomnemu(omdlalemu)trzymac pod nosem.Pozdr.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Sprzet do cucenia omdlałych, obecnie w wojsku też coś takiego jest używane.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
poniewaz znany jestem tez jako strychołaz.... znalazłem dzisiaj ładny płaszcz wojskowy a wew. kieszeni oprócz guzików zapasowych była taka fioleczka czy ktos to przetłumaczy ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.