hesus Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 Może głupie, ale...Zacznę od tego, że miałem dylemat, czy zamieścić tu, czy na forum Warto odwiedzić", hehe... No ale do rzeczy...Zwiedzając stronę [http://www.whatfor.prv.pl/] tak sobie pomyślałem, że chetnie obejrzałbym to wszystko o czym pisze autor strony, na ekranie, np. jako coś na kształt amerykańskiej Kompanii Braci" [a autor pisze o akcjach dywersyjnych i odwetowych polskiego podziemia]...Mając taką historię jak nasz kraj ma, tak mało filmów/seriali o niej powstaje...Cóż, tak się tylko rozmarzyłem, ale trochę szkoda...Nie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Były już takie dyskusje na forum - niestety brak kasy, no i film się raczej nie zwróci, po za tym niemieckie media są przeciwne.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.