hefren Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 Proszę o ID tych sztućców - z jakiego okresu pochodzą ? Wykonane chuba z mosiądzu (?) - w miejscu otarcia pobłyskują złotym kolorem.
hefren Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 Proszę o ID tych sztućców - z jakiego okresu pochodzą ? Wykonane chuba z mosiądzu (?) - w miejscu otarcia pobłyskują złotym kolorem.
cukierrro Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 witam mam podobną łyżkę (wzór na samej górze uchwytu) troche zmaltretowana i trudno ja też doczyścić ale moj ma bicie 47 - rok? chyba srebro; ta twoja moze podobnej daty z uwagi na zobienia? pzdr
cukierrro Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 wlaśnie sie dobilem do brzydkiego zółtawego koloru wiec nie jest to srebro co najwyżej posrebżane więc tym bardziej twoja mi podchodzi pod tą którą ja zamieścilem pzdr
Pytanie
hefren
Proszę o ID tych sztućców - z jakiego okresu pochodzą ? Wykonane chuba z mosiądzu (?) - w miejscu otarcia pobłyskują złotym kolorem.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.