okejos Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 wpadłem w trans... jeszcze troche i chłopy bedą bez czapek chodzic w mojej okolicy ale jak cos ma zielony kolor to zabieram ze strychu a nawet z głowy ja tą..... czy ktoś widział taką??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 he hwe co do zabierania, to ostatnio widziałem rowerzystę z polską przedwojenną kostką na plecach. Niestety, był za szybki (miał rower).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 Witam! Ja miałem podobny przypadek jak kolega J, pan zbierający puszeczki alu. po piwkach, podróżował na rowerze w niemieckiej czapeczce polowej M41... Patrzyłem na to jak ogłupiały. Za 10zł pewnie by oddał..., ale ta myśl przyszła jak był już daleko... :( Pozdrawaim, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 wpadłem w trans... jeszcze troche i chłopy bedą bez czapek chodzic w mojej okolicy ale jak cos ma zielony kolor to zabieram ze strychu a nawet z głowy ja tą..... czy ktoś widział taką??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
wpadłem w trans... jeszcze troche i chłopy bedą bez czapek chodzic w mojej okolicy ale jak cos ma zielony kolor to zabieram ze strychu a nawet z głowy ja tą..... czy ktoś widział taką???
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.