Radeg4x4 Napisano 22 Maj 2006 Autor Share Napisano 22 Maj 2006 Jak w temacie-startuje ktoś do Darłowa w tym roku? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeg4x4 Napisano 24 Maj 2006 Autor Share Napisano 24 Maj 2006 Widze małe zainteresownanie zlotem pojazdów militarnych w Darłowie, myślałem że ktoś tam jeździ (ja tam jestem od paru lat co roku) i w tym roku tez ze znajomymi montujemy małą ekipe pojazdów militarnych, no nic pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Brak odzewu spowodowany jest umieszczeniem postu w złym dziale.Wiele osób uważa ten dział za śmietnik :) i nawet tu nie zagląda.Przeniosę go do Spotkania, integracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Siemanko no ja jestem z Lęborka , ja oczywiscie jade na Zlot do Darłowa jest ktos morze z Lęborka lub okolicy co tez jedzie ?? Czekam na odpowiedz pozdrawiam ROBIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeg4x4 Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Ja jade ekipą ze Szczecinka: 2x Gaz 69, Gaz 66, Aro 243, Uaz 469, Nysa N58, prawdopodobnie Iż planeta, SHL M11, może dniepr.Chyba na 28 uda nam się wystartować i dojechać :). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.