Skocz do zawartości

Witam !! tajemniczy tunel??

bankakruka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam :) Czy ktoś wje coś na temat tajemniczego tunelu w lesie nieopodal ul. Kochłowickiej to jest między Załęrzem a kochłowicami,tunel znajduje się po prawej stronie jak się jedzie z Załęrza za byłom strzelnicom dokładnie na tyłach byłego zakładu chyba się ten zakład nazywał Mera Ster ,ma on gdzieś mniej wiencej 100 metrów dłógości i jest zbudowany z cegły.
z góry za wszelkie informacje dzienkuje
Napisano
I znowu pojawia się problem ograniczenia wiekowego:P A apropo tunelu to w okolicy nie znajduje się jakaś kopalnia?? Bo może to kanał odwadniający.
Napisano
Jest to stary tunel za który odpowiada Dział Wentylacji z KWK Wujek. Wejście do niego jest/było (dawno tam nie byłem więc nie wiem jak to dokładnie teraz wygląda) zamurowane.
Raczej nie radzę tam wchodzić, parę lat temu kilku nastolatków z Panewnik weszło do środka. Jeden niestety tego nie przeżył.
Pozdr Yarek
Napisano
Nie musiały tam wcale byc przechowywane środki chemiczne, wystarczy już duże stężenie metanu w powietrzu z kopalni zeby teren uznać za skażony.
Napisano
Na 100% nic tam nie było składowane. Mój teść pracował w Dziale Wentylacji jak stał się ten wypadek, także informacje mam mozna powiedzieć z pierwszej ręki.
Pozdr
Yarek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie