pol Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 Witam wszystkich zwracam sie do wszystkich mających doświadczenie z tą wykrywką , albo wiedzących cos na temat ustwien tej wykrywki.Jakich uzywacie, sami uzywaliście, chodząc z tym sprzetem.Wiem, ze na tym forum jest dobre kilka osób uzywających tego sprzętu, dlatego prosze o poradę.Czy ustawienia te zmieniac w zaleznosci, od terenu poszukiwan???I na jakich ustawieniach osiągaliście najlepsze rezultaty. z góry dzieki z opdowiedzpozdro pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol Posted May 20, 2006 Author Share Posted May 20, 2006 Tylu znawców biegających z Minelabami, a nikt, nie zna juz tego starszego modelu, czy tez nie był on moze produkowany, na Europepozdro pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecix Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 wszystko na max, iron mask -10 + dobre słuchawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbezeg Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Ja używam Minelaba XS 2 a PRO - na kolor -przełączniki na disc i fixed,pokretła-DISC na godz.9, NOTCH na minimum,SENSIVITY na auto, TRESHOLD na godz.10,VOLUME godz. 15.Tak ja ustawiam i nie mogę narzekać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 Dzieki tsbezeg nareszcie jakas konkretne odp., nie to co wszytsko na max itp. dziekipozdro pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecix Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 tsbezeg napisal SENSIVITY na auto" - w takim razie bardzo duzo sygnalow pominales :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 krecix, jezeli nie na AUTO, to jak dobrac, tą czułość, jakie masz z tym doswiadczenia ???pozdro pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekD Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Jak najwyżej się da aż do momentu gdy będziesz miał dużo fałszywych sygnałów, wtedy minimalnie zmniejsz.PozdrawiamDarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.