pol Napisano 19 Maj 2006 Autor Napisano 19 Maj 2006 Witam wszystkich zwracam sie do wszystkich mających doświadczenie z tą wykrywką , albo wiedzących cos na temat ustwien tej wykrywki.Jakich uzywacie, sami uzywaliście, chodząc z tym sprzetem.Wiem, ze na tym forum jest dobre kilka osób uzywających tego sprzętu, dlatego prosze o poradę.Czy ustawienia te zmieniac w zaleznosci, od terenu poszukiwan???I na jakich ustawieniach osiągaliście najlepsze rezultaty. z góry dzieki z opdowiedzpozdro pol
pol Napisano 20 Maj 2006 Autor Napisano 20 Maj 2006 Tylu znawców biegających z Minelabami, a nikt, nie zna juz tego starszego modelu, czy tez nie był on moze produkowany, na Europepozdro pol
tsbezeg Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 Ja używam Minelaba XS 2 a PRO - na kolor -przełączniki na disc i fixed,pokretła-DISC na godz.9, NOTCH na minimum,SENSIVITY na auto, TRESHOLD na godz.10,VOLUME godz. 15.Tak ja ustawiam i nie mogę narzekać :)
pol Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Napisano 10 Czerwiec 2006 Dzieki tsbezeg nareszcie jakas konkretne odp., nie to co wszytsko na max itp. dziekipozdro pol
krecix Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 tsbezeg napisal SENSIVITY na auto" - w takim razie bardzo duzo sygnalow pominales :D
pol Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Napisano 11 Czerwiec 2006 krecix, jezeli nie na AUTO, to jak dobrac, tą czułość, jakie masz z tym doswiadczenia ???pozdro pol
DarekD Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Jak najwyżej się da aż do momentu gdy będziesz miał dużo fałszywych sygnałów, wtedy minimalnie zmniejsz.PozdrawiamDarek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.