żeton Napisano 19 Maj 2006 Autor Share Napisano 19 Maj 2006 MAm takie małe pytanko, czy ktoś z WAS wie w jaki sposób w tej grze zrzuca się spadochroniarzy? Dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Ja nie znam nawet pełnej klawiszologii w tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Musisz ich zapakować do samolotu transportowego.Jeśli takowy posiadasz na lotnisku,skieruj tam spadochroniarzy,poczym naciśnij na jednostke spadochronową, daj prawy przycisk i będzie wyświetlony napis załaduj.Póżniej bierzesz zapakowany samolot i wysyłasz do miejsca zrzutu-bedzie wszystko opisane.Dodam jeszcze,że spadochroniarzy nie wypuszczaj byle gdzie-chyba ,że jesteś pewien miejsca,np jak chcesz okrążyć jakieś wojsko i zniszczyć doszczętnie.Za czasów kiedy grałem w EU spadochroniarze służyli mi jako Marines:) Podczas inwazji na Norwegię użyłem część jako desant,a drugą część zrzuciłem ze spadochronu.Z doświadczenia mogę napisać,że bez wsparcia z powietrza szalejących spadochroniarzy masz szanse 50/50(podczas inwazji z wody).W czasie inwazji na Norwegię, to właśnie spadochroniarze uratowali mi tyłek:)To tyle.Powodzenia!!Lejtnant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Witam!!!Moim zdaniem ta gra jest tragiczna :(Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 nie jest taka zła ... od czasu do czsu lubię sobie stworzyć imperiu Polskie sięgające od atlantyku ...po ural ;] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 To ja proszę Pana VonAdamski o argumenty,dlaczego tragiczna.Wg. mnie, nie ma podobnej tak rozwiniętej strategii czasu rzeczywistego.Lejtus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Wielkie dzięki Lejtnant, teraz rozgrywka nabrała nowego rozmachu:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Hejka Panowie.Czy wy szarpiecie w hearts of iron I,czy II(druga wojna światowa).Jak co to musicie koniecznie w drugą część,jest jeszcze bardziej rozwinięta.A co najabrdziej mi się podoba to to,że okręty po zatopieniu wrogiej jednostki nabierają doświadczenia, a co jeszcze lepsze,jest możliwość sprawdzenia jakie jednostki zostały zatopione przez daną jednostkę(ale rozwinięte zdanie hihih).Pamiętajcie również o jednostkach górskich,są bardzo przydatne,a z tego co się dowiedziałem,to nie mają szczególnego miejsca w grze.Więc pamiętajcie o jakże pomocniczych jednostkach dodatkowych:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Witam!!!Dla mnie jezeli cos sie rozgrywa w dawnych czasach ale z dala od ogólnie znanej nam historii to jest to baśń. A w tej konwencji wolę HOMM :) lub Dungeon Siege.Historia II WŚ to historia mojego dziadka a on mi opowiadal ze Polska przed wojna nie byla mocarstwem.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huzarius Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Jak gram i anektuje państwo wszystkie ocalełe jednostki anektowanego państwa powinny przejść pod moje rozkazy ale tak się nie dzieje wszystkie jednostki zanikają nie wiecie dlaczego sie tak dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Pewnie w opcjach musisz zaznaczyć coś takiego jak 'przejęcie sił'. W Europie Universalis (tej XV-XIX wiek) tak było chyba coś takiego i w HoI pewnie jest. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.