M40 Napisano 16 Maj 2006 Autor Share Napisano 16 Maj 2006 Otóż szlag mnie trafia, kiedy gram w różniste gierki i widzę nicki typu hitler, ss-man itp. Ale GOTUJE SIĘ WE MNIE jak widzę nazwy klanów (dla niewtajemniczonych: klan - grupka osób grająca w grę, coś w rodzaju drużyny): Waffen-SS, Gestapo, Hitler-Judgen, SS, anti-Jude.Najśmieszniejsze jest to, że najwiecej tego typu nicków jest w POLSCE, kraju potarganym przez nazistów wczasie II wojny. Czy to wpływ LPR, czy niedokształcenie młodzierzy? A może tacy gracze" chcą zaszpanować swoją wiedzą historyczną" (tylko co to za wiedza....)?? Niech mi ktoś wytłumaczy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bathin Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Mnie też to wkurza, jak widzę takiego gościa to jadę po nim jak po szmacie. Masz rację większość to debile (w sieci nazywam ich nieco wulgarniej) to Polacy, ale są też typki w stylu HimlerITA" zresztą to mój ulubieniec, zawsze mu do...lam jak to waleczni byli jego dziadkowie.PZdrP.s. Gram w Mohaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bathin Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Aaa, propo wiedzy jest też debil z Włoch o takim nicku SS-Romel_ITA - szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.