lain Napisano 15 Maj 2006 Autor Napisano 15 Maj 2006 Jak na zdjęciu.Na gorze jakieś podziałki po prawej jakieś cyferki.Na środku dwa otwory i coś po rusku napisane w dwóch linijkach.kojarzy mi sie to jakbym to juz kiedys widział.co to może byc? czyszczenie idzie bardzo słabo.
lain Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 doczyscilem.na podziałkach z obu stron : 800,1000,1200,1500 (na zdjeciu dobrze widac gdzie)a słowo jednak nie po rusku: z jednej strony 1MOT" i odwrócone 2MOT",Kruszyna dzięki za poświęconą uwagę!Może taraz ktoś na coś wpadnie? coś od samolotu może????
lain Napisano 15 Maj 2006 Autor Napisano 15 Maj 2006 Jak na zdjęciu.Na gorze jakieś podziałki po prawej jakieś cyferki.Na środku dwa otwory i coś po rusku napisane w dwóch linijkach.kojarzy mi sie to jakbym to juz kiedys widział.co to może byc? czyszczenie idzie bardzo słabo.
Pytanie
lain
Jak na zdjęciu.Na gorze jakieś podziałki po prawej jakieś cyferki.Na środku dwa otwory i coś po rusku napisane w dwóch linijkach.kojarzy mi sie to jakbym to juz kiedys widział.co to może byc? czyszczenie idzie bardzo słabo.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.