Skocz do zawartości

Co się stało???

wilzken

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przepraszam, ale nie wiem czy dzisiaj jest coś nie tak z moim wzrokiem, czy może na forum dzieją się jakieś dziwne rzeczy?
W niedzielę zamieściłem post o tym jak tydzień wcześniej na wykopkach trafiłem na ozrywki". Ostrzegałem w nim by ostrożnie kopać(parę osób nawet zdążyło go skomentować), a dzisiaj nie mogę nigdzie znaleźć tego wątku... W wojsku gdy coś znikało w tajemniczych okolicznościach, to się mówiło, że zjadła to amba", ale tu chyba to zwierze nie występuje:) A może, to tylko ze względu na poniedziałek nie mogę go znaleźć (jestem po weekendzie trochę zmęczony).
Napisano
Sam go usuwałem, w wątku pojawiło się za dużo wypowiedzi że ie było to niebezpieczne"

Zakładamy że każde wybuchowe żelastwo jest niebezpieczne i nie będziemy prowadzili edukacji na zasadzie to jest bezpieczne a to nie i nie uderzajcie saperką.

Zagląda tu naprawdę sporo osób i dlatego został usunięty.
Napisano
Jeszcze jedna sprawa, jeżeli macie jakieś obiekcje lub chcecie o coś się zapytać piszcie na priv.

Forum to nie miejsce na liste skarg i zażaleń i takie posty będą usuwane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie