wilzken Napisano 15 Maj 2006 Autor Napisano 15 Maj 2006 Przepraszam, ale nie wiem czy dzisiaj jest coś nie tak z moim wzrokiem, czy może na forum dzieją się jakieś dziwne rzeczy?W niedzielę zamieściłem post o tym jak tydzień wcześniej na wykopkach trafiłem na ozrywki". Ostrzegałem w nim by ostrożnie kopać(parę osób nawet zdążyło go skomentować), a dzisiaj nie mogę nigdzie znaleźć tego wątku... W wojsku gdy coś znikało w tajemniczych okolicznościach, to się mówiło, że zjadła to amba", ale tu chyba to zwierze nie występuje:) A może, to tylko ze względu na poniedziałek nie mogę go znaleźć (jestem po weekendzie trochę zmęczony).
palacz Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Szukales w dziale towarzyskie?? Tam czesto trafiaja watki z glownego
waldefryk Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 To pewnie takie fiku miku" moderatora, albo Twój wątek był mało edukacyjny....... Pozdrawiam
Bocian Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Sam go usuwałem, w wątku pojawiło się za dużo wypowiedzi że ie było to niebezpieczne"Zakładamy że każde wybuchowe żelastwo jest niebezpieczne i nie będziemy prowadzili edukacji na zasadzie to jest bezpieczne a to nie i nie uderzajcie saperką.Zagląda tu naprawdę sporo osób i dlatego został usunięty.
Bocian Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Jeszcze jedna sprawa, jeżeli macie jakieś obiekcje lub chcecie o coś się zapytać piszcie na priv.Forum to nie miejsce na liste skarg i zażaleń i takie posty będą usuwane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.