piotr22 Napisano 13 Maj 2006 Autor Napisano 13 Maj 2006 Witam znalazłem u znajomego taki oto hełm , kolega jeździł w nim na motorze ,ale domyślam się,że jego pierwotne przeznaczenie było zupełnie inne (wydaje mi sie ,że to hełm pilota ) Jeśli ktoś wie coś o nim to prosze o informacje . Z góry dziękuje
piotr22 Napisano 15 Maj 2006 Autor Napisano 15 Maj 2006 Bardzo dziękuje za informacje .Teraz nie ma już wątpliwości ,a byłem prawie pewny ,że to jakiś hełm pilota .Pozdrowienia
piotr22 Napisano 13 Maj 2006 Autor Napisano 13 Maj 2006 Witam znalazłem u znajomego taki oto hełm , kolega jeździł w nim na motorze ,ale domyślam się,że jego pierwotne przeznaczenie było zupełnie inne (wydaje mi sie ,że to hełm pilota ) Jeśli ktoś wie coś o nim to prosze o informacje . Z góry dziękuje
R51 Napisano 13 Maj 2006 Napisano 13 Maj 2006 To raczej hełm czołgisty. Niestety nie mam przy sobie odpowiedniej literatury i nie chcę strzelać jaka armia.Pozdrawiam
Pytanie
piotr22
Witam znalazłem u znajomego taki oto hełm , kolega jeździł w nim na motorze ,ale domyślam się,że jego pierwotne przeznaczenie było zupełnie inne (wydaje mi sie ,że to hełm pilota ) Jeśli ktoś wie coś o nim to prosze o informacje . Z góry dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.