jasradocha7 Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 WitamCzy ktoś może mi powiedzieć co to za tabliczka?Wyszła na Helu na wrześnowych pozycjach ale nie wiem czy to fant z epoki,czy współczesny.No i co to w ogóle jest?Może komuś się nasunie jakiś ciekawy wniosek.Dzięki z góry i pozdrawiam.
pedro Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 Podaj wymiary i powiedz z czego jest wykonana z zelaza czy moze z miedzi? pozdro
jasradocha7 Napisano 12 Maj 2006 Autor Napisano 12 Maj 2006 6 na 9 cm. i faktycznie jest miedziana.Pozdro.
pedro Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 tabliczka do oznakowania kabli (niekoniecznie okretowych) ale z jakiego okresu trudno powiedziec rozmawiałem z elektrykami u siebie w firmie i mówia ze jeszcze w latach 60 tak znakowano pozdro
jasradocha7 Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 WitamCzy ktoś może mi powiedzieć co to za tabliczka?Wyszła na Helu na wrześnowych pozycjach ale nie wiem czy to fant z epoki,czy współczesny.No i co to w ogóle jest?Może komuś się nasunie jakiś ciekawy wniosek.Dzięki z góry i pozdrawiam.
waldekhel Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 I dziś chyba tak samo sie znakuje tylko zaokrąglone sa brzegi tych blaszek.Pozdrawiam.
waldekhel Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Wygląda jak blaszka do oznakowywania kabli na okretach,ale na 100% nie jestem pewien chociaz jest duże prawdopodobieństwo.
jasradocha7 Napisano 12 Maj 2006 Autor Napisano 12 Maj 2006 Faktycznie tam chyba były jakieś kabelki i kawałki plastiku na pewno współczesnego więc uznałem,że ta blaszka nie ma z nimi nic wspólnego.Dzięki wszystkim za odpowiedź.Pozdrawiam
Pytanie
jasradocha7
Witam
Czy ktoś może mi powiedzieć co to za tabliczka?Wyszła na Helu na wrześnowych pozycjach ale nie wiem czy to fant z epoki,czy współczesny.No i co to w ogóle jest?Może komuś się nasunie jakiś ciekawy wniosek.Dzięki z góry i pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.