Aguś Napisano 9 Maj 2006 Autor Share Napisano 9 Maj 2006 Witam Na ostatniej wyprawie to co zobaczyłam przyprawiło mnie o ogromny szok!Otóż idąc sobie z wykrywką przy ścieżce w środku lasu natkneliśmy się na dwie kobiety na kocu,pijące piwko i palące ognisko.Mineliśmy ich ale usłyszeliśmy wołanie.-Hej!!!Chodzcie na chwile!Podeszliśmy a one mówią:-Zobaczcie co mamy.I wtedy właśnie doznaliśmy szoku!!!Pokazały nam leżące koło ogniska uzbrojojony granat mozdzieżowy,uzbrojoną 88,dwa uzbrojone garłacze i pusty granat!!!!!!!!I mówią nam jedna ze śmiechem na twarzy:- Mój mąż zajmuje się tym 10 lat.Do tej pory nie możemy wyjść z szoku.CÓŻ ZA BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI.MĘŻOWIE CHYBA ZBIERAJĄ ROZRYWKI"Czy ktoś z Was miał podobne przypadki i co sądzicie o tej głupocie?PozdrawiamAga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Może mąż chciał się pozbyć żony ???Idalna pozoracja :))Ognisko w lesie ??? No ładnie zagrożenie p-poż, lasy już się hektarami palą......Już ja bym wiedział jak sprawę załatwić......Eh zero rozumu...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 aguś - CÓŻ ZA BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI.MĘŻOWIE CHYBA ZBIERAJĄ ROZRYWKI"acer - Ognisko w lesie ??? No ładnie zagrożenie p-poż, lasy już się hektarami palą......Jan Kochanowski żony, - nie z mężapierwsza ustaw boskich skaza.On, - boski był obraz,Ona, - obraza." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.