michal7589 Napisano 9 Maj 2006 Autor Napisano 9 Maj 2006 Interesuje mnie jakość i osiągi tych wykrywaczy!!!??jak sprawują sie w terenie,ile kosztują i na jaką głębokość penetrują???Co nimi znależliście??Pozdro Michał
michal7589 Napisano 13 Maj 2006 Autor Napisano 13 Maj 2006 Czy nikt ich nie zna!!!Pomóżcie bo mam okazje kupić a nie wiem czy są to bobre wykrywacze!!!
wiciu_r Napisano 13 Maj 2006 Napisano 13 Maj 2006 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=1274#120525wpisz w wyszukiwarce wykrywacz nowak" i poczytaj.
igor02 Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Witam Nie do końca zgodze siez tymi opiniami ja mam nowaka 4 sezon. w skład zestawu wchodzą trzy cewki największa to 60 cm a najmniejsza to 20 i ostatnia to coś pomiędzy tymi dwiema. Nie miałem z nim nigdy żadnych problemów. Co sie tyczy wykonania to na największej cewce faktycznie wyważenie szlag trafia i robi sie dziwnie ciężki ale cała konstrukcja jest dosyć mocna(przecież to nie siekiera drewna się nim nie rąbie). Co do osiągów to musze przyznać że są niezłe ale nieraz trzeba się dużo badziewia nakopać na średniej cewce wymacałem kiedyś blaszkę ok 10*20 na jakieś 90 centów(trochę mnie rozczarowała ale zasięg mnie zaskoczył) małą cewką można szukać drobnicy ale trzeba się liczyć z kupą syfu, największej cewki czesto nie używam ale jest też niezła na większe przedmioty bo po odpowiednich nastawieniach nie łapie drobnych rzeczy. Nie chodze na akumulatorkach a baterie starczają na kilka sobotnich całodziennych wypadów. Mój nowak zwrócił mi się już chyba w całości po 2 sezonach. Trochę długo ale moje okolice są troche jałowe. Pozdrawiam.
gibki9 Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 ja kchcesz kupic nowaka to zglos sie do mnie na priv cos ci opowiemmoj mail:mortimers@vp.pllub gadu 6762774pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.