belin Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 wykrywacz produkcji chybha radzieckiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
belin Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 antena w kształcie walca dlugosci ok 43 cm średnica 5 cm na wysięgniku rurowym 4 częsciowym skręcanym - elektronika w pudełku metalowym 19/16 cm od spodu wieko z dostępem do gniazd baterii 4 szt r 20 , wyjście wielostykowe, wlącz/wyłącz oraz 4 potencjometry dobrane parami z regulacją na śrubokręt i z gałką dobrane parami. jak zrobie foty to dołacze Link to comment Share on other sites More sharing options...
belin Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 ma to wykrywać duże fanty na większe ????? odległości Link to comment Share on other sites More sharing options...
meczete Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Witam! Z Twojego opisu wskazuje to na wykrywacz prod. radzieckiej (jeszcze) około 1971-7 roku. Jest to wykr impulsowy! z sześcioma cewkami - mam taki - zasię to około 06 - 1 metr na wielkie rzeczy. Typowy zabytek, nie do użytku raczej. Zasilany z 4 szt baterii R20.Pozdrawiam...MECZETE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleg44 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Przypadkiem nie jest to minoiskatel IMP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleg44 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Proszę a to jego schema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meczete Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Tak! To jest to - tutaj ciut inne. Może ja mam (po prawdziwych ruskach z Bornego!) przeróbkę lub niekompletny, ale to jest to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
belin Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 tak to jest ten egzemplarz - nie mam pojecia jak go zestroić. dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.