Skocz do zawartości

Niedziela...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ta super Waza to Efekt dzisiejszych poszukiwań.
No oczywiście jej podjęcia z zieni dokonał sam założyciel tego wątku- czyli TOMISLAW:):):)
  • Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Gumiś, bandyto!!! Nawet takie slodkie teksty Ci nie pomoga!! Kurde, i weź idz z takim gdzies pokopac!!
Gratulacje bandyto:)))) I nie placz juz ze lwa nie ma:)) Nastepna bedzie z lwem:D
Pozdrowiona T
Napisano
piotr k- Ta waza to nie jest urynal, osobiscie widzialem na oryginalnych zdjeciach II wojennych jak oficerowie Kriegsmarine jedli z takich wlasnie waz ciepla zupke. Ale skoro uzywasz takich lub podobnych waz do innego celu to ja juz nie wnikam. Podobno kazdy ma jakies zboczenia.
Pozdrawiam T
Napisano
Spoko, jak wykopiemy nastepna to zasponsorujemy Ci taka. Przynajmniej bedziesz mial gdzie popuscic, jak bedziesz ogladal fotki fantow na forum odkrywcy.
Pozdrawiam serdecznie T
Napisano
VASILI troche niskie ceny dałeś za te hełmy, spadochroniarski to w stanie wykopkowym kosztuje 1500zł nawet troche więcej że o takim w farbie i w świetnym stanie nie wspomne. 400-500zł to kosztują hełmy wermachtu w farbie.A złomy to od 20zł do 60zł.Są jeszcze hełmy np.LW około 900zł w dobrym stanie z kalkami.Hełmy SS z dobrymi kalkami fasunkiem itp. też koło 2000zł no ale już koniec bo itak się rozpisałem.

pozdrawiam
Napisano
fotki fantów na forum odkrywcy słabiutkie, żadna rewelacja, na innych forach są ciekawsze. A co do popuszczania w nocnik, mimo siwych włosów na głowie z prostatą nie mam jeszcze problemów.
pozdrawiam
Napisano
Hehe:) To pogratulowac sil witalnych:> i poczucia humoru:> A na siwe wlosy to farbke proponuje. Ale juz nie bede zapelnial watku, postami o nie odpowiedniej tematyce (zeby admin nie mial obiekcji). Pozdrawiam serdecznie T

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie