kondek Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 Panowie trafila mi sie taka wkladka.Mam pytanko czy to napewno od fallschirmjager paski troche cienkie,brak paskow odchodzacych do tyłu.Garnek jednak podobny.Na zdjeciach ,które widzialem sa tez inne wykonczenia w srodku.Wrzuce zdjecie ocencie sami.
kondek Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 Panowie trafila mi sie taka wkladka.Mam pytanko czy to napewno od fallschirmjager paski troche cienkie,brak paskow odchodzacych do tyłu.Garnek jednak podobny.Na zdjeciach ,które widzialem sa tez inne wykonczenia w srodku.Wrzuce zdjecie ocencie sami.
kondek Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 Napis wytloczony w skorze to : Robert Lubstein Mutzen-u. Helm Fabrik Berlin No 55 Pat. angemaldet
kondek Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 Jezeli orginal to ile moze być warty ? Pozdrawaim i dziekuje
ppp.p Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 http://www.cascoscoleccion.com/alemania/al37para.htm Hej! Tu masz fotki. Piotrek
Pytanie
kondek
Panowie trafila mi sie taka wkladka.Mam pytanko czy to napewno od fallschirmjager paski troche cienkie,brak paskow odchodzacych do tyłu.Garnek jednak podobny.Na zdjeciach ,które widzialem sa tez inne wykonczenia w srodku.Wrzuce zdjecie ocencie sami.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.