okejos Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 taki wykopany zestawik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 a takie bicia..... czy ktos cos powie wiecej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 A co za tajemnica? standardowy niezbednik polski...ladne sygnatury MSWojsk.( Minsterstwo Spraw Woskowych) Nic dodac, nic ujac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 hłe hłe dla mnie to tajemnica nie siedze w polsce... a ktoś mi powiedział ze to powojeny..teraz wiem, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Na pewno Wrzesniowy. Jak na wykopa, swietny stan, przewaznie z ziemi wychodza parzęchy i ogryzki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
taki wykopany zestawik
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.