mr2z Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 Czy wiecie może, cóż to za film wojenny ma powstawać niebawem we Wrocławiu? Słyszałem, że to Rosjanie mają coś kręcić. Pytanie o tyle intrygujące, że między kamienicami na tyłach pl. Strzeleckiego, powstaje całkiem sporych rozmiarów makieta ruin. Co to ma być za film i kiedy ruszają zdjęcia? Wie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 Na dodatek dzisiaj tamtędy przejeżdżałem, więc cyknąłem kilka fotek. Teren jest mocno ogrodzony i pilnowany przez ochroniarza, więc fotki robiłem raczej z partyzanta ;)Acha, dokładna lokalizacja tego planu filmowego, to róg ulic Kurkowej i Ptasiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 Fotka druga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 Fotka trzecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 I fotka ostatnia. Zatem wie ktoś, co tam się będzie działo? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd J. Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Dzisiaj widziałem ekipę filmową koło poczty na Boya-Żeleńskiego. Za szybą jednego z samochodów była kartka z napisem Dywersant" (po rosyjsku). Widziałem też paru kolegów w radzieckich i niemieckich mundurach - może to ta sama produkcjaPozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Tak, tak to to! Z tym, że jest to juz druga część tego filmu (widzial ktoś w ogóle pierwszą?). Ekipa filmowa będzie we Wrocku jeszcze do 6 czerwca, a sceny kręcone są jeszcze na ulicy Bałuckiego, placu Katedralnym i placu Piłsudskiego. Wyżej wymieniona instalacja na ul. Ptasiej została już zdemontowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.