mr2z Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 Czy wiecie może, cóż to za film wojenny ma powstawać niebawem we Wrocławiu? Słyszałem, że to Rosjanie mają coś kręcić. Pytanie o tyle intrygujące, że między kamienicami na tyłach pl. Strzeleckiego, powstaje całkiem sporych rozmiarów makieta ruin. Co to ma być za film i kiedy ruszają zdjęcia? Wie ktoś?
mr2z Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 Na dodatek dzisiaj tamtędy przejeżdżałem, więc cyknąłem kilka fotek. Teren jest mocno ogrodzony i pilnowany przez ochroniarza, więc fotki robiłem raczej z partyzanta ;)Acha, dokładna lokalizacja tego planu filmowego, to róg ulic Kurkowej i Ptasiej.
mr2z Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 I fotka ostatnia. Zatem wie ktoś, co tam się będzie działo? :)
Olgierd J. Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Dzisiaj widziałem ekipę filmową koło poczty na Boya-Żeleńskiego. Za szybą jednego z samochodów była kartka z napisem Dywersant" (po rosyjsku). Widziałem też paru kolegów w radzieckich i niemieckich mundurach - może to ta sama produkcjaPozdrowionka
mr2z Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Napisano 1 Czerwiec 2006 Tak, tak to to! Z tym, że jest to juz druga część tego filmu (widzial ktoś w ogóle pierwszą?). Ekipa filmowa będzie we Wrocku jeszcze do 6 czerwca, a sceny kręcone są jeszcze na ulicy Bałuckiego, placu Katedralnym i placu Piłsudskiego. Wyżej wymieniona instalacja na ul. Ptasiej została już zdemontowana.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.