ZUBIKED Napisano 6 Maj 2006 Autor Napisano 6 Maj 2006 Mam prośbę jeżeli ktoś wie co to ża klucz i od czego byłbym wdzięczny. Ciekawy klucz z zapadką i ciężki jak hol...
hangedman Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Przecież to ta sama fotka co przedem. a napisu nie widze. pozdro
kopijnik2 Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 ten klucz działa" tylko w jedną stronę(!)więc raczej jest elementem napinającym (coś)w urządzeniu, tak jak podnośnik hydro.A może element napinający wielokrążka?
ZUBIKED Napisano 9 Maj 2006 Autor Napisano 9 Maj 2006 Dzięki Wielkie. CZy to prawda że to ruski klucz, sureguje sie poprzednimi wypowiedziami, no i co to wielokrążek? bo nie mam pojecia. znalazłem go dość głęboko pod ziemią w miejscu ciężkiej potyczki gdzie nie ma żadnego mostu jedynie las. Jeszcze raz dziękuję i Pozdrawiam
kokesh Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Do tego klucza nie da się dorobić żadnej spiskowej teorii dziejów ,nawet gdyby tam ktoś wygrawerował ,,LUCJUSZ I SYN NAPRAWA RYDWANÓW ''. Pozdro...
kopijnik2 Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 wielokrążek, bloczek, w żeglarstwie talia - maszyna prosta zwielokratniająca siłę kosztem drogimechanik wyciąga silnik z samochodu na łańcuchach podczepionych do sufitu garażu - on dużo ciągnie z małą siłą i podnosi niewiele do góry duży ciężar.A w tej bitwie czołgi były?może jakiś napinacz do gąsienic(?).
ZUBIKED Napisano 9 Maj 2006 Autor Napisano 9 Maj 2006 Tak teraz już rozumiem ! Tak czołgi były i sprzęt ciężki Ruski i Niemiecki. Stukrotne dzięki za poświęcony czas. Pozdrawiam
ZUBIKED Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Witam !!! Chcę odnowić ów wątek poniewaz po elekrolizie wyszedł bardzo ciekawy aczkolwiek enignmatyczny napis ALARM" Jeżeli to kogoś naprowadziło na trop to bardzo proszę o sugestię POZDRAWIAM
kopijnik2 Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 były latarki z napisem Granat"to czemu nie może być klucza z napisem alarm"
fitter Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Klucz zapadkowy -współcześnie zwany grzechotka",może służyć do naciągu gąsiennicy czołgu.
sandr Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 W sumie nic iepokojącego, niemiecka firma ALARM istnieje do dzisiaj i produkuje narzędzia - głównie dla hydraulików.http://www.alarm-werkzeuge.de/Pozdr.
ZUBIKED Napisano 6 Maj 2006 Autor Napisano 6 Maj 2006 Mam prośbę jeżeli ktoś wie co to ża klucz i od czego byłbym wdzięczny. Ciekawy klucz z zapadką i ciężki jak hol...
Pytanie
ZUBIKED
Mam prośbę jeżeli ktoś wie co to ża klucz i od czego byłbym wdzięczny. Ciekawy klucz z zapadką i ciężki jak hol...
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.