Skocz do zawartości

Niemiecka Ciężarówka czeka głęboko pod ziemią - do wykopania!?!

d.jack

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Słuchajcie Ludziska!!! Mam już mape z miejscaem postoju" ciężarówki (o ile jest prawdziwa i o ile tam jeszcze jest ten złom). W przyszłym tygodniu mam zamiar sprawdzić teren razem ze Znachorem i wtedy zobaczymy co dalej...
pozdro d.jack
Napisano
d.jack razem to zrobimy z pomocą suchego, Yarka i Neptunaka!!to jest moja paczka :-D
niech MOC bezie z nami :-D
pozdr.ZnaChoR
Napisano
Znachor oki- niech moc będzie z nami. Ciekaw jestem jak jutro będzie przebiegać exploracja tego jeziorka? Ciekawe co w nim jest?
Napisano
D.jack pewnie to samo co w tym jeziorku http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=316158
czyli nic wielkiego ;-D
pozdr.ZnaChoR
Napisano
Znachor oki- niech moc będzie z nami. Ciekaw jestem jak jutro będzie przebiegać exploracja tego jeziorka? Ciekawe co w nim jest?
Napisano
Czecho! Jeziorko o którym pisaliśmy wcześniej jet już oglądnięte. Niestety nic oprócz starego malucha tam nie ma - ale zawsze to coś :-)
Kolejny punkt programu - cieżarówka, a potem...
pozdro d.jack
Napisano
podpisuje sie pod tym co napisał d.jack. mój wrak w jeziorku okazał się zardzewiałą kupą żelastwa która była niegdyś małym fiatem :-D
podziękowania dla płetwonurków !!!!
porażka!! kto szuka ten znajdzie :-D
ale została jeszcze ciężarówka!!
pozdr.ZnaChoR
Napisano
Czecho...
Faktycznie płetwonurkom należą się słowa podziękowania!
Następny etap należy do kopaczy":-)
Napisano
Nie sugeruj się wysokością .
A co do zaufania to ja wam nie zaufałem ja poprostu wiem że to miejsce jest bardzo ciężkie do odnalezienia .
Za Niemca prowadziła do niego droga którą zrównano z ziemią i trzeba się przecisnąć przez bagno .
Jeżeli ruskie nie znaleźli tego to naprawdę jest dobrze zakamuflowane . Widziałem działania UB w tych okolicach i naprawdę nie przepuścili żadnemu podejrzanemu kawałkowi ziemi a tego nie ruszyli .
Co jeszcze świadczy o tym że to wjazd ?
A no to że cegły są skierowane do środka muru , przez co te kamienie między cegłami są przesunięte do wewnątrz o jakieś 5cm.
POzdr
Napisano
Jeszcze jedno sugeruje się nie tylko wysokością ale i szerokością kątem podjazdu i drzewem które dla nie po znaki zasadzili elektrycy no i a o zamaskowaniu wjazdu nie wspomnę che chc-ale nigdy nie mów nigdy - pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie