NEPTUNAK Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Ave wszystkim pisze sie na ta ciezarowke!!! Widze ze Yarek takze
d.jack Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 Słuchajcie Ludziska!!! Mam już mape z miejscaem postoju" ciężarówki (o ile jest prawdziwa i o ile tam jeszcze jest ten złom). W przyszłym tygodniu mam zamiar sprawdzić teren razem ze Znachorem i wtedy zobaczymy co dalej...pozdro d.jack
ZnaChoR Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 d.jack razem to zrobimy z pomocą suchego, Yarka i Neptunaka!!to jest moja paczka :-Dniech MOC bezie z nami :-Dpozdr.ZnaChoR
d.jack Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 Znachor oki- niech moc będzie z nami. Ciekaw jestem jak jutro będzie przebiegać exploracja tego jeziorka? Ciekawe co w nim jest?
ZnaChoR Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 D.jack pewnie to samo co w tym jeziorku http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=316158czyli nic wielkiego ;-Dpozdr.ZnaChoR
d.jack Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 Znachor oki- niech moc będzie z nami. Ciekaw jestem jak jutro będzie przebiegać exploracja tego jeziorka? Ciekawe co w nim jest?
d.jack Napisano 12 Maj 2006 Autor Napisano 12 Maj 2006 Czecho! Jeziorko o którym pisaliśmy wcześniej jet już oglądnięte. Niestety nic oprócz starego malucha tam nie ma - ale zawsze to coś :-)Kolejny punkt programu - cieżarówka, a potem...pozdro d.jack
ZnaChoR Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 podpisuje sie pod tym co napisał d.jack. mój wrak w jeziorku okazał się zardzewiałą kupą żelastwa która była niegdyś małym fiatem :-Dpodziękowania dla płetwonurków !!!!porażka!! kto szuka ten znajdzie :-Dale została jeszcze ciężarówka!!pozdr.ZnaChoR
d.jack Napisano 12 Maj 2006 Autor Napisano 12 Maj 2006 Czecho...Faktycznie płetwonurkom należą się słowa podziękowania!Następny etap należy do kopaczy":-)
huk 100 Napisano 14 Maj 2006 Napisano 14 Maj 2006 grove3 Dzięki śliczne za zaufanie ale po analizie foki doszedłem ze tam nie wjechała by żadna ciężarówka -pozdro
grove3 Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Nie sugeruj się wysokością .A co do zaufania to ja wam nie zaufałem ja poprostu wiem że to miejsce jest bardzo ciężkie do odnalezienia .Za Niemca prowadziła do niego droga którą zrównano z ziemią i trzeba się przecisnąć przez bagno .Jeżeli ruskie nie znaleźli tego to naprawdę jest dobrze zakamuflowane . Widziałem działania UB w tych okolicach i naprawdę nie przepuścili żadnemu podejrzanemu kawałkowi ziemi a tego nie ruszyli .Co jeszcze świadczy o tym że to wjazd ?A no to że cegły są skierowane do środka muru , przez co te kamienie między cegłami są przesunięte do wewnątrz o jakieś 5cm.POzdr
huk 100 Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 grove3- ale kolego naprwade mnie to nie ineresuje - życze powodzenia-pozdro
huk 100 Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Jeszcze jedno sugeruje się nie tylko wysokością ale i szerokością kątem podjazdu i drzewem które dla nie po znaki zasadzili elektrycy no i a o zamaskowaniu wjazdu nie wspomnę che chc-ale nigdy nie mów nigdy - pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.