Łukasz Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 Witam!Ostatnimi czasy beret moherowy stał się bardzo popularnym nakryciem głowy wśród polskiego społeczeństwa. Nie mogłem i ja sobie takiego nie kupić. Wybrałem się na bazar, gdzie za kwotę 15zł zakupiłem liljowy cieplutki beret moherkowy. Jednakże na głowe mi on nie leżał... Sonda mojego Rutusa Ultra czuje się w nim wręcz idealnie! To coś różowego amortyzuje wszelkie niedogodności podczas transportu.:-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Aha ,coby sie sonda nie porysowała :D pzdr piku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Niestety, dałeś sie zwieść, to tylko wietnamska podróbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 ALE ŚMIESZNE!!!Kup sobie AKSAMITNY KAPELUSZ na tą twoją wykrywke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 A najlepiej to nie zakładaj GŁUPICH POSTÓW obrażających ludzi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 muehehehehehe....Łukasz obraziłeś Granda.a tak nawiasem mowiąc do do twarzy twojemu rutusowi w tej kreacji. A certfikat zezwalający na noszenie bereta podpisany przez O. Dyr masz??? bo jak nie to Przyjdą do ciebie nocą i kolbami załomocą ..." albo wyedukuje cie nowy minister edukacji ...PZDR PATRONps odezwij się na priv granada@pompy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Na wykopki z Ojcem Dyrektorem - całą rodziną - z radiem na wykrywaczu"amiast do marketu, na wykopki pędź, albo dom Twój spotka, Ojca Tadzia pięść"Można zrobić reklamę społeczną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Zdecydowanie odradzam takie zastosowanie.Mozna po pierwsze primo beknąc za nielegalne posiadanie(no chyba ze go powiercisz potniesz itp) a po drugie primo azbest truje a MOHER ZABIJA.Pozdrawiamps a jak Cię babule zgadule podpatrzą to mogą kosturami i innymi protezami za profanację potraktowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 O Towarzyszu Iwan...Jaki piękny wierszyk!Nawet Marks z Engelsem by się nie powstydzili.PatronCiesz sie tą demokracją.Ale kiedyś i tak kolbami w drzwi załomoczą"jaca2003To już nie tylko babule.Jest nas coraz więcej.Rozrastamy się szybciej niż ten liberał Rokita zmienia partie.TEN SIĘ ŚMIEJE KTO SIĘ ŚMIEJE OSTATNI.Pozdrawiam wszystkich anty liberało-komuchów i tych którym bliskie są ideały ONR i Narodowych Sił Zbrojnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Jak ośmiornicy lub innej mutacji poobcinac odnóza to niegrożna sie robi.Co z tego Grand ze jest was coraz wiecej jak niestety poza zwiększeniem liczebności nie zwiększa się wasze IQ.A ja z kolei pozdrawiam Wszystkich Normalnych którzy jakoś przed wami plackiem nie lezą i DJ odbytu nie glancuja.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 JacaO nasze IQ możesz być spokojny.Dużo ludzi po studiach,studentów a nawet profesorów.A jeżeli chodzi o O.Rydzyka nikt mu jak napisałeś odbytu nie glancuje"Jest On po prostu dyrektorem jedynych mediów które chcą mówić prawde.I za to Go szanuje.Wszystkie media glancują odbyt najbardziej liberałom i innym popaprańcom.A O NACJI WIADOMO JAKIEJ TO JUŻ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEĆ NIE MOŻNA.Nawet tutaj nie wiem czy pisać bo może mnie zbanują za to co o nich myśle...A raczej nie myśle tylko JACY SĄ I CO ROBIĄ NASZEJ OJCZYŻNIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Grand wiec nie pisz o swoich przekonaniach.Jak zauwazyłeś zapewne jest tu sporo ludzi i białych i czerwonych i czarnych.I nikt tu tak jak Ty ideologii nie narzuca.Napisz lepiej chłopie co wykopałes gdzie byłes jaki bunkier ostatnio zwiedziłeś a nie o Młodym Frankensztajnie i jego organizacji.Wystarczy ze teraz studenci i uczniowie zamiast sie uczy będa pomykac na masówki i zebrania.Taże lepiej opisuj co wykopałeś a nawet tu będziesz lubiany.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 A właśnie...Znam jeszcze kilku ludzi z tytułem doktora myślących tak jak my.To tyle IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 Witam ponownie!Hehe, nie wiedziałem, że wątek stanie się aż tak popularny.:-)Niestety licencji od ojca dyrektora nie mam, jednak myślę, że szanowny nie zabroni mi polerować cewki świętym włóknem moheru...Moher zabija :-) ja się nie dam... Widzę, że kolega Grand nie jest zadowolony z efektów badań nad nowym zastosowaniem moheru. Szkoda. Jednakże dzisiejsze pórby w terenie zostały zakończone 100% sukcesem. Może jednak zmienisz zdanie? :-)Pozdrawiam, ŁukaszP.s. Może dzięki koncepcji moherowych pokrowców na sondę pokażą mnie w TV Trwam :-) Ale byłby ubaw... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Skoro prosisz nie ma sprawy.W tym sezonie byłem w lesie już albo dopiero dziesięć razy.Moje łupy-1.dwie odznaki szturm ogólny2.cztery mosiężne za rany",dwie stalowe i jedna srebrna3.cztery nieśmiertelniki opisane,dwie połówki i kilka czystych4.Kilka Ostków (Winterschlacht)5.Klamra alu Luftwaffe,dwie stalowe Herr6.bagnet Perkun stan słabyTeraz wybieram się na Wrzesień 39 i moim marzeniem jest wykopać polski nieśmiertelnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Od razu lepiej.Widzisz jak chcesz to możesz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Z moherem jeszcze nie próbowałem a to chyba dość ciekawe rozwiązanie :) a tak poza tym to---->:))))))))))))))))))nie mogłem sie powstrzymać (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA)!!!!!!!pozdrawiampiotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 7 Maj 2006 Autor Share Napisano 7 Maj 2006 Witam!Swoją drogą, zakładając ten wątek nie chciałem nikogo publicznie urazić. Równie dobrze cewkę mógłbym nosić zawiniętą w folię bąbelkową, czy starą koszulkę... Folia mi się porwała po roku używania, a beret leżał niepotrzebny po Sylwestrze.Koledze Grand gratuluję trafień!Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 FiodorkuNie masz co komentować to nie komentuj i siedz cichoŁukaszWidze że z Ciebie kulturalny człowiek a co za tym idzie pewnie uczciwy.Życzę Ci powodzenia i serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 A teraz właśnie zbieram się poszukać pod Iłżą.Może wreszcie trafie swój wymarzony polski nieśmiertelnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 ;] moja babka po tej wielkiej aferze ..spaliła swój moher ;D;D;D;D;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Grand napisał:Jest On po prostu dyrektorem jedynych mediów które chcą mówić prawde.I za to Go szanuje." - Jeżeli stawianie Piłsudskiego w szeregu z Leninem i twierdzenie, że był on (J.P.) niemieckim szpiegiem mającym za zadanie wywołać wojnę domową nazywasz prawdą, to ja wolę pozostać w zakłamaniu.A czy są rozmiary na cewkę 40 i większe? Fajnie byłoby jeszcze w kolorze maskującym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 bueheheheheeeeee.....Foster 73 i taki jeszcze na ramę 2,5 x 2,5 m był by super ....to by byl taki MEGA MOHER...z antenką ...PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Trzeba miec zaprzyjaznioną babcie(najlepiej niezżeszoną)zakupic odpowiednia ilos w odpowiednim kolorze to rozmiar nie gra roli.Acha i jeszcze ostrzeżenie.KTO Z MOCHEREM WOJUJE TEN SIĘ POTEM OTRZEPUJE.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 A czy jest beret w kamo, żeby można było zaczepiać kawałki liści itp w otwory? I czy jest może pokrowiec na wysięgnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.