Skocz do zawartości

Now zastosowanie kultowego liljowego mohera.

Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ostatnimi czasy beret moherowy stał się bardzo popularnym nakryciem głowy wśród polskiego społeczeństwa. Nie mogłem i ja sobie takiego nie kupić. Wybrałem się na bazar, gdzie za kwotę 15zł zakupiłem liljowy cieplutki beret moherkowy. Jednakże na głowe mi on nie leżał...

Sonda mojego Rutusa Ultra czuje się w nim wręcz idealnie! To coś różowego amortyzuje wszelkie niedogodności podczas transportu.

:-)

Pozdrawiam, Łukasz

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
muehehehehehe....Łukasz obraziłeś Granda.
a tak nawiasem mowiąc do do twarzy twojemu rutusowi w tej kreacji. A certfikat zezwalający na noszenie bereta podpisany przez O. Dyr masz??? bo jak nie to Przyjdą do ciebie nocą i kolbami załomocą ..." albo wyedukuje cie nowy minister edukacji ...

PZDR PATRON

ps odezwij się na priv granada@pompy.pl

Zdecydowanie odradzam takie zastosowanie.Mozna po pierwsze primo beknąc za nielegalne posiadanie(no chyba ze go powiercisz potniesz itp) a po drugie primo azbest truje a MOHER ZABIJA.
Pozdrawiam
ps a jak Cię babule zgadule podpatrzą to mogą kosturami i innymi protezami za profanację potraktowac

O Towarzyszu Iwan...Jaki piękny wierszyk!Nawet Marks z Engelsem by się nie powstydzili.
Patron
Ciesz sie tą demokracją.Ale kiedyś i tak kolbami w drzwi załomoczą"
jaca2003
To już nie tylko babule.Jest nas coraz więcej.Rozrastamy się szybciej niż ten liberał Rokita zmienia partie.
TEN SIĘ ŚMIEJE KTO SIĘ ŚMIEJE OSTATNI.

Pozdrawiam wszystkich anty liberało-komuchów i tych którym bliskie są ideały ONR i Narodowych Sił Zbrojnych.

Jak ośmiornicy lub innej mutacji poobcinac odnóza to niegrożna sie robi.Co z tego Grand ze jest was coraz wiecej jak niestety poza zwiększeniem liczebności nie zwiększa się wasze IQ.
A ja z kolei pozdrawiam Wszystkich Normalnych którzy jakoś przed wami plackiem nie lezą i DJ odbytu nie glancuja.
Pozdrawiam

Jaca
O nasze IQ możesz być spokojny.Dużo ludzi po studiach,studentów a nawet profesorów.
A jeżeli chodzi o O.Rydzyka nikt mu jak napisałeś odbytu nie glancuje"Jest On po prostu dyrektorem jedynych mediów które chcą mówić prawde.I za to Go szanuje.
Wszystkie media glancują odbyt najbardziej liberałom i innym popaprańcom.A O NACJI WIADOMO JAKIEJ TO JUŻ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEĆ NIE MOŻNA.Nawet tutaj nie wiem czy pisać bo może mnie zbanują za to co o nich myśle...A raczej nie myśle tylko JACY SĄ I CO ROBIĄ NASZEJ OJCZYŻNIE.

Grand wiec nie pisz o swoich przekonaniach.Jak zauwazyłeś zapewne jest tu sporo ludzi i białych i czerwonych i czarnych.I nikt tu tak jak Ty ideologii nie narzuca.Napisz lepiej chłopie co wykopałes gdzie byłes jaki bunkier ostatnio zwiedziłeś a nie o Młodym Frankensztajnie i jego organizacji.Wystarczy ze teraz studenci i uczniowie zamiast sie uczy będa pomykac na masówki i zebrania.Taże lepiej opisuj co wykopałeś a nawet tu będziesz lubiany.
Pozdrawiam

Witam ponownie!

Hehe, nie wiedziałem, że wątek stanie się aż tak popularny.
:-)

Niestety licencji od ojca dyrektora nie mam, jednak myślę, że szanowny nie zabroni mi polerować cewki świętym włóknem moheru...

Moher zabija :-) ja się nie dam...

Widzę, że kolega Grand nie jest zadowolony z efektów badań nad nowym zastosowaniem moheru. Szkoda. Jednakże dzisiejsze pórby w terenie zostały zakończone 100% sukcesem. Może jednak zmienisz zdanie? :-)

Pozdrawiam, Łukasz

P.s. Może dzięki koncepcji moherowych pokrowców na sondę pokażą mnie w TV Trwam :-) Ale byłby ubaw... hehe

Skoro prosisz nie ma sprawy.
W tym sezonie byłem w lesie już albo dopiero dziesięć razy.
Moje łupy-
1.dwie odznaki szturm ogólny
2.cztery mosiężne za rany",dwie stalowe i jedna srebrna
3.cztery nieśmiertelniki opisane,dwie połówki i kilka czystych
4.Kilka Ostków (Winterschlacht)
5.Klamra alu Luftwaffe,dwie stalowe Herr
6.bagnet Perkun stan słaby
Teraz wybieram się na Wrzesień 39 i moim marzeniem jest wykopać polski nieśmiertelnik.

Z moherem jeszcze nie próbowałem a to chyba dość ciekawe rozwiązanie :) a tak poza tym to---->:))))))))))))))))))
nie mogłem sie powstrzymać (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA)!!!!!!!

pozdrawiam
piotrek

Witam!

Swoją drogą, zakładając ten wątek nie chciałem nikogo publicznie urazić.

Równie dobrze cewkę mógłbym nosić zawiniętą w folię bąbelkową, czy starą koszulkę... Folia mi się porwała po roku używania, a beret leżał niepotrzebny po Sylwestrze.

Koledze Grand gratuluję trafień!

Pozdrawiam, Łukasz

Fiodorku
Nie masz co komentować to nie komentuj i siedz cicho
Łukasz
Widze że z Ciebie kulturalny człowiek a co za tym idzie pewnie uczciwy.Życzę Ci powodzenia i serdecznie pozdrawiam

Grand napisał:
Jest On po prostu dyrektorem jedynych mediów które chcą mówić prawde.I za to Go szanuje." - Jeżeli stawianie Piłsudskiego w szeregu z Leninem i twierdzenie, że był on (J.P.) niemieckim szpiegiem mającym za zadanie wywołać wojnę domową nazywasz prawdą, to ja wolę pozostać w zakłamaniu.

A czy są rozmiary na cewkę 40 i większe? Fajnie byłoby jeszcze w kolorze maskującym ;-)

Trzeba miec zaprzyjaznioną babcie(najlepiej niezżeszoną)zakupic odpowiednia ilos w odpowiednim kolorze to rozmiar nie gra roli.
Acha i jeszcze ostrzeżenie.KTO Z MOCHEREM WOJUJE TEN SIĘ POTEM OTRZEPUJE.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie