SeBi Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 akopywać dołki bo leśniczy mnie opi...ł"W jakiej to okolicy były te dołki?:/
dol Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 W okolicy Kań, Nowej Wsi, Strzeaniówki, Komorowa,Pęcic, Otrębus, Nadarzyna.:)
SeBi Napisano 12 Maj 2006 Autor Napisano 12 Maj 2006 a własnie mam pytanie , kto kopie w okolicy otrębus? Bo zwiedzałem las i zobaczyłem juz wykopane odłamkiw dziurach które nikomu sie nie przydały;P ..
dol Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 Na Mazowszu nic ciekawego raczej niema tam kopią amatorzy piromani i oczywiście idjoci. (ps. niechce obrazić nikogo okolica w ktorj urwiłapek jest zbyt wielemasz rozum to lepej olać to miejsce) pozdro odłamków w całej polsce nie brakóje
SeBi Napisano 17 Maj 2006 Autor Napisano 17 Maj 2006 hmn kolega podrzucił mi adreshttp://www.brwinow.com/index.php?option=articles&task=viewarticle&artid=21&Itemid=3i wszystko jasne o bitwach:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.