piotrk1 Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 Zostałem dziadkiem. Czuję, że wygodne, spokojne życie, książki, wycieczki, dotychczasowe zaiteresowania, wszystko to pójdzie w kąt. Ale jestem SZCZĘŚLIWY.
Seb Blatter Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Tylko pogratulować! Nie odstawiaj niczego do kąta :)Pozdrawiam
sexo Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 piotrek- mala wykrywaczka, czy wykrywacz ci sie w rodzinie pojawil?i to, i to od malego trzymaj w ksiazkach historycznych, a pozniej zabieraj na wyprawy do lasu, swierze powietrze, itd :)
Peter Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Sexo na Boga, powietrze może być świeże. Przez rz to może być zapowietrzony". (-:
sexo Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 sie zdarza :)zawsze wolalem siedziec w lesie, niz notatki robic :)albo to ta praca tak dziala na czlowieka, siedzi w niej, patrzy za okno, slonce prazy a ja nie biegam po wzgorzach :(
piotrk1 Napisano 8 Maj 2006 Autor Napisano 8 Maj 2006 Dziękuję. Od dziecka ojciec zabieral mnie do lasu i ja będe robil to samo. W rejonie Włoszczowej sa ładne lasy.
VASILI Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 o ile jesteś już na emeryturze to conajmniej 30% dla bobaska!!tak to juz jest!! :D:Dgratuluje.! i pozdrawiam synową :D:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.