piotrk1 Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 Zostałem dziadkiem. Czuję, że wygodne, spokojne życie, książki, wycieczki, dotychczasowe zaiteresowania, wszystko to pójdzie w kąt. Ale jestem SZCZĘŚLIWY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Tylko pogratulować! Nie odstawiaj niczego do kąta :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Kup mały wykrywaczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 piotrek- mala wykrywaczka, czy wykrywacz ci sie w rodzinie pojawil?i to, i to od malego trzymaj w ksiazkach historycznych, a pozniej zabieraj na wyprawy do lasu, swierze powietrze, itd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Sexo na Boga, powietrze może być świeże. Przez rz to może być zapowietrzony". (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 sie zdarza :)zawsze wolalem siedziec w lesie, niz notatki robic :)albo to ta praca tak dziala na czlowieka, siedzi w niej, patrzy za okno, slonce prazy a ja nie biegam po wzgorzach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk1 Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 Dziękuję. Od dziecka ojciec zabieral mnie do lasu i ja będe robil to samo. W rejonie Włoszczowej sa ładne lasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 o ile jesteś już na emeryturze to conajmniej 30% dla bobaska!!tak to juz jest!! :D:Dgratuluje.! i pozdrawiam synową :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.