Saper.17 Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 WitamOstatnio trafilem taki znaczek policyjny jak mysle, ale nie jestem pewien. Mam pytanie czy jest to jaki zadki fant czy kazdy policjant mial nadane takie odznaczenie, jaka moze przedstawiac to wartosc, czy wogule jest cos warte?:))Pozdrawiam
Saper.17 Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 WitamBardzo mnie ciekawi ile jest warta taka szpanga, odrazu zaznaczam ze niechce jej sprzedac tylko lubie znac wartosc przedmiotu ktory posiadam:-)))Pozdrawiam
Saper.17 Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 Aha i jeszcze jedno co zrobic bo mi nikiel odpada z tej szpangi:((? Darady jakoś to uratowac??Pozdro
Saper.17 Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 WitamOstatnio trafilem taki znaczek policyjny jak mysle, ale nie jestem pewien. Mam pytanie czy jest to jaki zadki fant czy kazdy policjant mial nadane takie odznaczenie, jaka moze przedstawiac to wartosc, czy wogule jest cos warte?:))Pozdrawiam
sten Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 To nie jest zadna odznaka policyjna,jest to Spange 1939 do Krzyza Zelaznego z 1914(2-giej Klasy jak sie niemyle)Pzdr
j35 Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Szpanga jak nic.Gratulacje.I ciesz siękolego ,że to nie odznaka pol. ;)Pzdr
Pytanie
Saper.17
Witam
Ostatnio trafilem taki znaczek policyjny jak mysle, ale nie jestem pewien. Mam pytanie czy jest to jaki zadki fant czy kazdy policjant mial nadane takie odznaczenie, jaka moze przedstawiac to wartosc, czy wogule jest cos warte?:))
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.