pono0 Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 Witam Mam taki hełmik i chciałbym go odrestaurować ponieważ ma bardzo zrowa blache nie wiem tylko co zrobić z tą szczerbą na daszku dodam ze nie powstała ona przez ingerencje rdzy tylko troche za agresywnie potraktowalem go łopatą .prosze napiszcie mi jak najskuteczniej pozbyć sie tej szczerbypozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pono0 Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 oto on w calej okazałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Jeśli masz zamiar wywalać fasunek, to ja go chętnie odkupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pono0 Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 fasunek zostaje przy tym egzeplarzu poniewaz jest w świetnym stanie tylko bede sie musiał postarac o lepszą obrecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perun84 Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Cześć. ja bym go lekko podczyścił w miejscu uszkodzenia i zaspawał płytke metalowa migomatem a potem na szlifierce polerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 ja adlałbym" migomagiem tą szczerbe, nawet bez blaszki bo to maly ubytek, no a potem szlifowanie, szpachla, szpachla.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Na początek to po wyjęciu fasunku elektroliza i czyszczenie. Mogą wyjśc jeszcze inne niespodzianki do spawania.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.