Gość Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 w polowie poprzedniego tygodnia jakas grupa wykopała jakąs hale pomieszczenie na znacznej głebokości tuz przy kopułach pozoracyjnych tch blizej drogi. Podobno pomieszczenie było duże wypełnione płukanym zwirem i fantami. Co konkretnie znaleziono nie wiem. Interesuje mnie to pomieszczenie kształt głegokosc wymiary i przeznaczenie.PozdrawiamMakaron
Domino(*) Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Witam!W programie Nie do Wiary" w Niedzielę będzie kolejny już zresztą odcinek poświęcony MRU.Zobaczymy co tym razem wymyślili;P. Pzdr
Gość Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Pewnie znowu jakieś brednie napiszą. I banda idiotów będzie rozkuwac ściany!!!brak mi słowwww.bunkrowiec.comhej
Grzebiuszka Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 Witam. Może przez weekend się już coś wyjaśniło??? Przecież są wakacje no i Ty Rafale nie masz do tego miejsca aż tak daleko(podejrzewam,że najbliżej z obecnych na tym forum)jak widziałeś już to miejsce,to opisz,ewentualnie daj jakieś zdjęcie.Pozdrawiam i czekam na nowe info.Krzysiek Mrówka-Grzebiuszka"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.