nww Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 może ktoś będzie umiał dokładniej zidentyfikować ten nieśmiertelnik , zależało by mi też na rozpoznaniu rejonu stacjonowania tej jednostki
nww Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 odznaczenia te pochodzą z tego samego żródła co nieśmiertelnik i tu pytanie czy żołnierz tego batalionu mógł dostać takie odznaczenia
Domino(*) Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 Stamm Kompanie Grenadier Ersatz Batallion 484 czyli kompania kadrowa 484 zapasowego batalionu grenadierów1674 - numer żołnierzaNa zdjęciu odznaka za rany, szpanga za walkę wręcz, odznaka szturmowa oraz krzyż żelazny, według mnie to tak.
Domino(*) Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 I to:http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/InfErsBat/InfErsBat484-R.htm
nww Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 dzięki DOMINO o to mi właśnie chodziło teraz jestem pewien tego trafienia wszystkie te żeczy mam z bydgoszczy
Pytanie
nww
może ktoś będzie umiał dokładniej zidentyfikować ten nieśmiertelnik , zależało by mi też na rozpoznaniu rejonu stacjonowania tej jednostki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.