dr.Wstrząs Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 Tak po około godzinie zrobiło się trochę luźniej, to wykonałem dokumentacje fotograficzną znaleziska...
dr.Wstrząs Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 ...zaskoczył mni pan rachmistrz... i drugie ostrzeżenie, za podchodzenie za blisko :)
dr.Wstrząs Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 ...i w tym momencie, zostałem wygoniony do domu :( i pouczony że jeżeli pojawie sie jeszcze raz w zasięgu ich wzroku, /tzn. służb/ to mnie, cytuje: przypną kajdankami do drzewa a odepną po długim łykendzie"......to se poszedłem . Ale i tak nic bym już nie zrobił bo padły mi baterie w aparacie.Dziękuję za uwagę i pozdrawiam dr.W
dr.Wstrząs Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 Niewiem czy wydobyli wszystko, bo jak już se szedłem do domu" to podsłuchałem że chłopaki czekali na wytyczne z dowódctwa MW czy mają zostać i szukać jeszcze, czy już mogą wracać.ps Właśnie pokazywali w regionalnym programie TVP 3 to co wam pokazałem na zdjęciach. :) pzdr. dr. W.
Wercyngetoryks Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 Doktorze Wstrząs! Jestesmy , brać kopaczy, wdzięczna za Twoje poświęcenie, wielokrotnie nastwawiane na próbę starcia i bezposredniej konfrontacji z Polskimi Siłami Zbrojnymi różnych formacji! dobra robota Wstrząs! dzięki takim jak Wy Polska rośnie w siłę a ludziom żyje się dostatniej!
dr.Wstrząs Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 To ze wzruszenia.Miało być: Ku CHWALE Kopaczy!!!
sexo Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 widze, ze i zielona sysuuunie wygarneli :)pysssnosci :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.