Menzo Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Witam szanownie wszystkich. Mam małą prosbe o opinie i rade. Co najlepiej zrobic ze znalezionym ciężkim sprzetem"? To znaczy, chodzi mi o to kto kupuje za granica lub w kraju tak spore militaria jak np. lekki czołg lub działo/moździerz? Mozna sprzedac bez wiedzy policji,konserwatora z muzeum lub też telewizji?? Pozdro for ALL. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Mozna sprzedac bez wiedzy policji,konserwatora z muzeum lub też telewizji?? Hm tak to Ci tylko w Erze dopasuja.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 He he he, hi hi hi, bu ha ha ha, to chybha trza mieć kontakty, najlepiej uderz do Kęszyckich.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Menzo. Wysłałem Ci priva.Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.