tasiek Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 Znaleziony na pobojowisku z I WŚ. Z tyłu slad po wąsach. Pierwszy raz coś takiego widzę. Może macie jakieś pomysły.
Jaro5 Napisano 28 Wrzesień 2006 Napisano 28 Wrzesień 2006 WitamMam prawie identyczny, tez znaleziony na terenie starej carskiej jednostki.Zamiesciłem go na kilku forach, niestety nie otrzymałem precyzyjnej odpowiedzi.Ale skoro twierdzisz że znalazłes takich 5 to zapewne będą to bączki carskie.pozdrawiam
tasiek Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 Znaleziony na pobojowisku z I WŚ. Z tyłu slad po wąsach. Pierwszy raz coś takiego widzę. Może macie jakieś pomysły.
tasiek Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Napisano 27 Wrzesień 2006 Do dnia dzisiejszego wyszło mi 5 szt tych bączków. Koledzy też je znajdują w miejscu gdzie ćwiczyła armia carska. Z tyłu bączki posiadają ucho takie jak w guzikach. No własnie czy jest to odmiana carskiego bączka czy guzik. Średnica dość duża ponad 3 cm.
Pytanie
tasiek
Znaleziony na pobojowisku z I WŚ. Z tyłu slad po wąsach. Pierwszy raz coś takiego widzę. Może macie jakieś pomysły.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.