Foster73 Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Nie jestem organizatorem ale skoro nie znalazłem nic na ten temat na stronie O. to pozwolę sobie zamieścić info o mającym się odbyć II zlocie w Olszynie Lubańskiej.Byłem tam w ub. roku i chociaż nie wszystko było dopięte na ostatni guzik to Jacek dwoił się o troił a komórka nieomal paliła mu się w ręce, aby impreza osiągnęła właściwy poziom.Jak to mówią najtrudniejszy pierwszy raz, teraz napewno będzie lepiej (chociaż ja na poprzedni zlot nie narzekałem - no może z wyjątkiem skręcenia nogi :-) )Do zobaczenia w Olszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszkas Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Myslalem ze \\Operacja Południe\\" to impreza w Bielsku-Bialej, ktora znana jest pod ta nazwa od 2003 roku: [Sorry ale Military Shop" powoduje, że strona jest komercyjna]Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 20:48 28-04-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 GRH Festung Breslau wstępnie zgłasza swój udział. Proszę o szczegóły imprezy na mojego maila mr2z@k11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 OPERACJA POŁUDNIE to impreza organizowana w Bielsku Białej przez Pana Rafała Biera. Zlot w Olszynie Lubawskiej jak mniemam jest imprezą młodszą" więc z jakiej racji zapożycza nazwę bielskiej imprezy ????Widać organizatorzy mają mierną wiedze na temat imprez organizowanych w Polsce. d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 A czy nazwa tej imprezy to Operacja Poludnie"? Czy pada gdzies taka nazwa? Czy d007 umie czytac po polsku? Nazwa tej imprezy to Operacja Olszyna". O P E R A C J A O L S Z Y N A. Moze koledze Foster73 pomylily sie nazwy lub imprezy. Tak czy siak sam zlot jest naprawde bardzo fajny, malownicze tereny Dolnego Slaska, a organizacja Jacka i jego przyjaciol jest po prostu znakomita. Kto tam zawita nie bedzie zalowal. Ja bylem w tamtym roku i teraz tez sie z przyjemnoscia wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Kolego d007 - Mój błąd, moja wina, moje przejęzyczenie. Proszę nie winić organizatorów, bo nie mają z tym nic wspólnego. Zamieściłem to info jako uczestnik ubiegłorocznego zlotu. Byłem, było fajnie - więc dlaczego nie powiadomić innych?mr2z - skontaktujcie się z Jackiem, może poda więcej info. Ja wiem tyle ile jest a plakacie", który zamieściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Cavalry Ranger: Owszem pojawia się. W tytule postu. Foster73:OK. Sprawa wyjaśniona. Pozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.