Skocz do zawartości

land star

fakker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mysle o zmianie posiadanego sprzetu Hs-3 na Land Stara, i w zwiazku z tym mam pytanie do kolegów . Czy ktos z was posiada wyżej wymieniony sprzęcik mam na mysli Land Stara i jak się on sprawuje w czasie pracy i jakie ma parametry wwykrywania.pozdro
  • 2 weeks later...
Napisano
było już o tym wykrywaczu trochę na forum (sam go mam i pisałem) wklep w wyszukiwarkę i znajdziesz. Pozdrawiam
Napisano
mac3 ,
jak nie masz zamiaru pisać nic na temat tego wykrywacza , to po co się udzielasz. Masz coś do powiedzenia to pisz na temat.

Ktoś o coś zapyta, to go tylko do wyszukiwarki odsyłają, czy to jest normalne ?? ??

Nie odpowiadaj :D
Napisano
Sloneczny ale zes sie czepil ludzi dajacych dobre rady. No zastanow sie sam. Co odpiszesz czlowiekowi ktory jutro zada pytanie:
Mysle o zmianie posiadanego sprzetu Hs-3 na Land Stara, i w zwiazku z tym mam pytanie do kolegów . Czy ktos z was posiada wyżej wymieniony sprzęcik mam na mysli Land Stara i jak się on sprawuje w czasie pracy i jakie ma parametry wwykrywania.pozdro"
Po co na forum ma byc 20 tysiecy postow o tym samym?? Chyba nie za dlugo uzywasz netu skoro nie znasz takich oczywistych zasad jak uzycie wyszukiwarki przed zadaniem pytania.
Napisano
Jeśli bedzie taki przebieg akcji jaki przytoczyłeś, to najlepiej niech sie nikt nie wypowiada, wtedy pytający sam pójdzie po rozum do głowy i poszuka w starych postach. Drażni mnie taki obrót sprawy ze ktoś coś odpisze, ale nic konkretnego do tematu nie wnosi. Aczkolwiek my teraz właśnie to robimy :D
Napisano
Dokladnie o to chodzi. Przeszuka forum, przeczta posty i jesli nie znajdzie tego co go interesuje zada konkretne pytanie. Wtedy nawet osoba ktora 10 razy pisala juz cos na jakis temat odpisze z checia bo post wniesie cos nowego. Pozatym pisanie ciagle nowych postow na temat ktory byl juz poruszany i odpowiedzi na niego sa juz na forum strasznie utrudnia pozniejsze wyszukiwanie ludzia ktorzy wala sami odnalezc odpowiedz niz isc na latwizne i zadac pytanie. W koncu jestesmy poszukiwaczami :) i uwierz mi, latwiej znalezc odpowiedz ktora juz padla niz monetke na monetonosnym polu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie