Skocz do zawartości

jak to jest na normalnym forum?

gerard_w

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam :)
nie niwm czy GŁOWNE to dobre miejsce na taki post ale nigdzie indziej mi jakoś nie pasowało :)
Mam parę pytań dotyczących organizacji forumów i opini na ten temat.
Ostatnimi czasy powstała strona na temat Suwałk i okolic łączni z forum. na forum jednak dzieją sie dziwne rzeczy... Administrator uczestnicząc w w/w forum bardzo aktywnie robi popełnia mnustwo gaf... (czego to ja nie mam, co to ja wykopałem...) po jakims czasie gdzy temat przybiera niezbyt dla niego odpowiadający kierunek (w stylu np wyślij mi", wrzuć zdjecie")tematy sa blokowane, posty modyfikowane... (niby autor sam zmienił). Czy tak jest wszędzie? czy w taki sposób każdy admin dba o wygląd swojego Forum? Spotkała mie jeszcze jedna fajna rzecz a mianowicie za to że powiedziałem na forum że głośno protestuję i nie zgadzam sie z metodani cenzury" zostałem wywalony z forum i zablokowano IP (z obejściem tego nie ma problemów :) )... boje sie pomyśleć co byłoby gdybym pisał tam posty z sieci osiedlowej... pół miasta nie miałoby dostępu do forum :) Gdy powiedziałem adminowi że jeżeli jeszce raz wywali mój post z moim veto to roześlę je jako wadomość prywatną do urzytkowników forum ten zablokował prywatne wiadomości :)
Jeszcze raz pytam czy jest to normalne?

Pozdrawiam serdecznie.
PS1 na forum o którym piszę nie znajdziecie ani jednego złego słowa na jego temat :)
PS2 dla chętnych prześlę na PRV adres :)
PS3. poza nieszczesnym forum strona jest OK :)
PS4.Na jakiekolwiek próby porozumienia z mojej strony damin jest głuchy i oziębły - pozdrówka Szymon :)
Napisano
He,he,he.... Znam klika takich (cięzkich)przypadków. Np. forum strony Forty CK Twierdzy Kraków www.fortyck.pl
Czasami wydaje mi się, że Ci ludzie mają przerost własnego JA" i nie mogą znieść krytyki i innych poglądów niż swoje.
Napisano
Forum to użytkownicy. Forum nie jest obowiązkowe. Zawsze można przestać zaglądać jak komuś nie odpowiada. Admin to konieczność. Ktoś musi panować nad trolami, głupotą i emocjami. Rozsądny admin to skarb.
Wojtek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie